ŠAVIJA SE PRE 7 GODINA POJAVILA U RIJALITIJU! Stavila silikone, slikala se gola: OVAKO JE PRIČALA O PROSTITUCIJI
Foto: Kurir

UHVAĆENA U VELIKOJ AKCIJI

ŠAVIJA SE PRE 7 GODINA POJAVILA U RIJALITIJU! Stavila silikone, slikala se gola: OVAKO JE PRIČALA O PROSTITUCIJI

Stars -

Nekadašnja učesnica "Parova", Nataša Šavija, kako prenose domaći mediji navodno je "pala" u velikoj akciji policije u Beogradu, zbog bavljenja prostitucijom.

Nataša Šavija
foto: Kurir

Šavija se na malim ekranima pojavila 2015. godine i to u rijalitiju "Parovi", sa mnogim učesnicama koje su povezivane sa prostitucijom.

Šavija je oduvek oduševljavala muškarce svojom pojavom, a dovođena je u vezu sa prostitucijom nekoliko puta.

Nataša Šavija
foto: Printscreen/Instagram

Nataša je poznata i po plastičnim operacijama kojima se podvrgavala. Pisalo se da je ugrađivala silikone u grudi, da je povećavala zadnjicu i usta.

Parovi, Nataša šavija
foto: Printscreen

Gole slike često je objavljivala na društvenim mrežama.

- Priče da sam sponzoruša mi jako smetaju, jer znam da to nisam. Nisam od onih devojaka kojima je jedini cilj u životu da se bogato udaju. Naravno, ne kažem da je to loše, ali za mene muškarac ne može biti jedini finansijski oslonac. Smatram da žena mora biti nezavisna u svakom smislu, pa i u finansijskom - govorila je svojevremeno Šavija za domaće medije.

Kada se u medijima pojavilo da radi za makroa Mihajla Maksimovića, Šavija je poručila:

"Samo ću reći - Laž! Za objašnjavanje nemam živaca, ni vremena. Uostalom, kao da je prvi put da pišu bljuvotine o meni. Ko veruje u ovo, samo napred! Meni je sutra još jedan radni dan, obaveze. Večeras ću Bogu hvala, mirno da spavam (kao i svako drugo), jer znam ko sam i šta sam! Laku noć svima", napisala je Šavija na svom Instagram profilu tada.

Poslednjih godina, deklarisala se kao modna dizajnerka, i proredila je svoja pojavljivanja u javnosti.

Nataša je rođena 1988. godine u Novom Sadu, a godinama živi u Beogradu. Na jednom privatnom fakultetu završila je menadžment u kulturi i medijima. Predstavljala se kao modna kreatorka, pevačica, rijaliti učesnica. Pored "Parova", učestvovala je i u rijalitiju "Maldivi".

Imala je niz estetskih operacija, poput korekcije nosa, grudi i očiju, bila u vezi sa pobednikom "Parova" Nenadom Marinkovićem Gastozom, a zarađivala je preko "OnlyFansa", gde je postavljala eksplicitan sadržaj.

Sada je prema pisanju domaćih medija pala zbog bavljenja elitnom prostitucijom.

- U velikoj akciji policije oduzeti su im laptopovi, USB uređaji, gde se čuvaju svi podaci, kao i cene usluga koje pružaju devojke koje rade za Duška i Nikolu. U kompjuteru su pronađene beleške s terminima kada se devojke sastaju s klijentima, žurke na kojima su ugovarale posao, katalozi i hoteli u kojima se odsedalo. Oni preko Jelene Jojić Madam organizuju devojke, prave grupnjake i orgije za političare, biznismene i sportiste, ali ponekad i za ljude koji nisu deo javnog sveta, a spremni su da plate. Takođe se navodi da su se cene kretale od 1.000 do 5.000 evra za veče. Šavija i Sanja uhvaćene su u prostituciji s biznismenom s kojim su se nalazile na nekoliko tajnih lokacija u centru Beograda, a Martina Rajić je zatečena na delu. Pored Banjca, Anđelića i Jelene Jojić Madam, lisice su stavljene Martini, koja neće biti privedena u tužilaštvo na saslušanje jer je ona zbog prostitucije privedena u Prekršajni sud. Martina će biti saslušana kao svedok - naveo je izvor za Republiku.

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

02:54

ŠAVIJA SE SKINULA U PROGRAMU UŽIVO! Otkrila pred kamerama koliko košta da je GLEDATE GOLU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track