POSLE PRIČA DA JE UHAPŠENA ZBOG PROSTITUCIJE SANJA OTKRILA KAKO ZARAĐUJE: Još ima para od rijalitija, a ONA joj stalno šalje
Foto: ATA Images

ne može da uveri dečka

POSLE PRIČA DA JE UHAPŠENA ZBOG PROSTITUCIJE SANJA OTKRILA KAKO ZARAĐUJE: Još ima para od rijalitija, a ONA joj stalno šalje

Stars -

Rijaliti učesnice Sanja Stanković i Nataša Šavija navodno su u velikoj akciji policije u Beogradu u kojoj je uhapšeno 29 osoba, a koje se sumnjiče da imaju veze s elitnom prostitucijom.

Kako "Republika" saznaje, starlete su s klijentima dolazile u kontakt najviše preko dvojice muškaraca, pa su se u beogradskim hotelima sa mušterijama nalazile na više lokacija.

Devojke su navodno podvodili Duško Banjac i fitnes instruktor Nikola Anđelić, a pored Stankovićke i Šavije, na spisku su i Plejbojeva zečica Martina Rajić i druge devojke.

Sanja Stanković
foto: Printscreen/Pink TV

- U velikoj akciji policije oduzeti su im laptopovi, USB uređaji, gde se čuvaju svi podaci, kao i cene usluga koje pružaju devojke koje rade za Duška i Nikolu. U kompjuteru su pronađene beleške s terminima kada se devojke sastaju s klijentima, žurke na kojima su ugovarale posao, katalozi i hoteli u kojima se odsedalo. Oni preko Jelene Jojić Madam organizuju devojke, prave grupnjake i orgije za političare, biznismene i sportiste, ali ponekad i za ljude koji nisu deo javnog sveta, a spremni su da plate. Takođe se navodi da su se cene kretale od 1.000 do 5.000 evra za veče - navodi izvor.

Inače, posle ovih navoda oglasila se i Sanja Stanković koja je kako kaže bila van sebe kada je čula zbog čega je svi zovu, a ističe da nije uhapšena, dok se nije ni pročulo da je uhapšena, već da je protiv nje podneta krivična prijava.

- Poludela sam, dobila sam nervni slom zbog gluposti! Kako sam mogla da budem uhapšena, proslavila mamin rođendan, bila u Švajcarskoj, spa centar, sve stigla, krenula kući... Svi me pitaju da li je istina, juče ujutru u Cirihu, od juče u drugoj državi, avion u 7:15, nisam uhapšena zbog prostitucije - govorila je Sanja u lajvu na Instagramu.

- Svaki put kad bude akcija hapšenja ja ću proći golgotu, druge nisu poznate pa nisu zanimljive, a moje ime je zvučno! Dečko mi se smeje, šta da kaže na ovo, znao je sa kim ulazi u vezu, nije mu svejedno. Od Nataše sam uzimala odeću, haljine za emisije, kontaktirala me da nosim i da je tagujem, nek se drugi brane, ja za sebe pričam! Podneću tužbe, nije mala stvar - dodala je Stankovićeva, prikazujući pritom avionsku kartu kao dokaz da je trenutno u Švajcarskoj.

Inače, bivša zadrugarka ranije je govorila kako zarađuje od reklama i promocija na Instagramu, kao i da joj je još ostalo novca koje je zaradila učešćem u rijalitiju "Zadruga", ali i da mama često ume da je iznenadi, te joj skoro svaki mesec uplaćuje novac koji i ne troši.

- Nisam još potrošila sav novac koji sam zaradila, tu je i Instagram, ali od njega ne može puno da se zaradi. Ja ne volim da tražim novac od mame ali ona mi svaki mesec uplaćuje, međutim novac ne podižem sa računa - izjavila je Stankovićka.

Zadruga, Sanja Stanković
foto: Nemanja Nikolić

kurir.rs/republika.rs

Bonus video:

00:43

JEDVA SAM STIGLA DO BOLNICE, PALA SAM U NESVEST! Sanja Stanković završila na INFUZIJI, otkrila šta joj se desilo!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track