SVE JE SPREMNO ZA GALA VENČANJE RIJALITI PARA: Evo šta Mladen Vuletić i Jelena Pešić rade pred sam ČIN ZAVETOVANJA na večnu ljubav
Foto: Printscreen/Instagram

svadba, svadba

SVE JE SPREMNO ZA GALA VENČANJE RIJALITI PARA: Evo šta Mladen Vuletić i Jelena Pešić rade pred sam ČIN ZAVETOVANJA na večnu ljubav

Stars -

Mladen Vuletić i Jelena Pešić, koji čekaju bebu, danas će se zavetovati na večnu ljubav u jednom prestižnom restoranu u tržnom centru.

Bivši rijaliti par organizovali su gala venčanje u jednom poznatom restoranu na Voždovcu, gde će se sat vremena nakon skupa svatova održati građansko venčanje.

Koliko se vole i koliko su posvećeni ovom danu objavili su i na društvemim mrežama.

"Šta te čini sretnim? Ona", objavio je Mile

Mladen Vuletić
foto: Printscreen

Istom merom mu je uzvratila Pešićka:

"Šta te čini srećnim? On"

Mladen Vuletić
foto: Printscreen

Podsetimo, kako nam je rekao Mladen Vuletić svadba će se održati na Voždovcu.

"Biće svadbe, svadba je u subotu", rekao je budući mladoženja i najavio svadbu 2. aprila.

Trudna Jelena otrkila je za medije kakvu će venčanicu da nosi.

- Odlučila sam se za princeza venčanicu i baš je nekako u mom fazonu, otkrila je i da nije pomogla Mladenu u odabiru odela, već je mladoženja sam birao.

- Uzeli smo Alibi bend i jos par pevača. Ivan Gavrilović je zadužen za blok pesama 90-tih, a i Mladen je insistirao da Ivan otpeva pesmu ''Došao sam da te ženim''. Interesantna stvar je da sam ja Ivana Gavrilovića u Zadruzi 3 svaki dan - ceo dan terala da mi peva tu pesmu, jer mi je jako emotivna i evo posle par godina došao je dan da je stvarno peva na mom venčanju, a Mladen mi tu pesmu posvećuje i peva evo već mesecima.

Jelena Pešić, Mladen Vuletić
foto: Printskrin/Instagram

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track