OVO JE STAN MISICE KOJA JE UHAPŠENA ZBOG PROSTITUCIJE! Baškarila se u luksuzu, stilski nameštaj, figure, a evo s kim je živela
Foto: Printscreen

život na visokoj nozi

OVO JE STAN MISICE KOJA JE UHAPŠENA ZBOG PROSTITUCIJE! Baškarila se u luksuzu, stilski nameštaj, figure, a evo s kim je živela

Stars -

Slavica Dajana Tripunović (51), nekadašnja misica i pevačica, uhapšena je pre nekoliko dana u velikoj akciji policije usmerenoj protiv elitne prostitucije. Poslednja mis Jugoslavije, koja je učestvovala i na izboru za Mis sveta, uhvaćena je navodno "na delu".

Slavica Dajana Tripunović
foto: Printscreen/Instagram

- Slavica Tripunović uhapšena je u velikoj akciji u kojoj su pali i beogradska madam Jelena Jojić, menadžer Kaje Ostojić Dušan Banjac i unuk Ere Ojdanića, Nikola Anđelić. Slavica Tripunović i Martina Rajić, bivša učesnica Parova i Plejboj zečica, uhvaćene su na delu, ali su brzo puštene iz pritvora jer su privedene sudiji za Prekršaje i određena im je novčana kazna - rekao je izvor za naš list.

Inače, Dajana svojevremeno je pokazala stan u kojem živi sa sinom, a čini se da u njemu sve puca od luksuza, figure gole žene, do stilskog nameštaja.

Na podu je bambusov parket, nameštaj je od morskih algi, kao i bela kožna garnitura, sto i komoda. Osim ulaznih, postoje samo još vrata na kupatilu, jer u stanu nema ni pregradnih zidova. Sve ih je porušila kada se uselila i stanu dala oblik po svom ukusu.

Podsetimo, Slavica Tripunović davne 1993. godine postala je mis Jugoslavije i bila je poslednja lepotica koja je nosila tu titulu.

Nakon toga lansirala je i pevačku karijeru pod umetničkim imenom Dajana, a poslednjih godina nije se eksponirala u javnosti.

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:08

Mladen i Jelena na svadbi otkrili pol bebe

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track