PEVAČICE U ČETRDESETIM, A NE ZNA SE KOJA JE ZGODNIJA! Mame uzdahe, duge noge, grudi, mišići, a ONA sebe ne smatra dobrom RIBOM
Foto: Damir Dervišagić, Zorana Jevtić, Printscreen/Instagram

bombe

PEVAČICE U ČETRDESETIM, A NE ZNA SE KOJA JE ZGODNIJA! Mame uzdahe, duge noge, grudi, mišići, a ONA sebe ne smatra dobrom RIBOM

Stars -

Poznate dame i te kako vode računa o sovm izgledu, redovno posećuju teretane, vode računa o ishrani, a neke su se podvrle estetskoj hirurgiji. Međutim, jedno je sigurno - da izgledaju bar duplo mlađe.

Njihove fotografije na društvenim mrežama privlače veliku pažnju, te bi malo ko pogodio koliko zaista imaju godina. Naše pevačice koje su u četrdesetim godinama mogu se pohvaliti dobrom figurom i atraktivnim izgledom, kojim sve ostavljaju bez daha.

Pevačica Jelena Karleuša (43) važi za jednu od "mega riba" na našoj javnoj sceni. Ona redovno na Instagramu baca svoje pratioce u trans zbog provokativnih fotografija, na kojima ističe svoje zanosne obline.

Jelena Karleuša
foto: Miloš Miletić

Vesna Đogani (40) godinama se bavi plesom, koji je uglavnom i zaslužan za njenu vitku figuru. Pored toga, poznato je i da redovno odlazi u teretanu. Ona je veoma popularna na TikToku gde joj mnogi zavide zbog ravnog stomaka i mišića koji se ocrtavaju.

Emina Jahović (43) neretko sa pratiocima na Instagramu deli fotografije u prirodnom izdanju, a isto tako i one iz teretane. Pevačica dugo trenira, ali i vodi računa o ishrani. Nedavno je sve iznenadila kada je otkrila koju dijetu praktikuje.

Emina Jahović
foto: ATA images

"Gladujem jednom mesečno. To radim već neko vreme. Ne jedem po 48 sati tačno", rekla je Emina za Informer.

Autofagija je prirodan metabolički proces do kog dolazi u organizmu nakon što u telo nije unošena hrana 16 sati, kada ćelije koriste i razgrađuju i "recikliraju" oštećen ćelijski "otpadni materijal" ne bi li dobile energiju i gradivne delove.

Emina Jahović
foto: Printscreen

Bivša modelsica, Ivana Stamenković Sindi (43) mnogima je "živa vatra", te njen izgled nikako ne mogu da povežu sa godinama. Iako je imala plastične operacije, ona se može pohvaliti i izvajanim telom.

Ivana Stamenković Sindi
foto: Printscreen

Nataša Bekvalac (41) nedavno se pohvalila na Instagramu da je sa ćerkama krenula u teretanu, ali i poznato je da je duži vremenski period na režimu ishrane. Njena vitka figura mnogima zapada za oko.

Nataša Bekvalac
foto: Zorana Jevtić

"Pa, ja nikad sebe nisam smatrala dobrom ribom. Neću da budem žrtva bilo čega, sigurno me ne biste doživeli kao najse*sipilniju kada biste bi me videli ujutru, raščupanu kako jurcam da l' da prvo napravim doručak, iznesem smeće ili izvedem pse, ili, ono, razmislim o svom životu", rekla je ona jednom prilikom.

Nataša Bekvalac, vakcinacija
foto: Stefan Stojanović

Jelena Rozga (44) gazi petu deceniju, ali njen izgled odaje utisak dvadesetgodišnjakinje. Pevačicin glavni adut su duge izvajane noge, koje privlače veliku pažnju.

Music Week, Jelena Rozga
foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

09:51

Jelena Karleuša na Music Week Festivalu na Kopaoniku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja