PROSTITUTKE MOGU DA NAPLATE MINULI RAD, ZNAM NEKE! Tamara Đurić bi da se legalizuje nastariji zanat: Bilo bi značajno za državu!
Foto: Printscreen/Instagram

BEZ DLAKE NA JEZIKU

PROSTITUTKE MOGU DA NAPLATE MINULI RAD, ZNAM NEKE! Tamara Đurić bi da se legalizuje nastariji zanat: Bilo bi značajno za državu!

Stars -

Nekadašnja učesnica rijalitija Tamara Đurić progovorila je o aferama koje se ovih dana vezuju za prostituciju na estradi.

Ona je rekla da poznaje pojedine devojke optužene da se bave najstarijim zanatom.

- Da vam ja kažem - da, prostitucija postoji! (smeh) Ne poznajem sve devojke koje se spominju sada lično, ali znam neke od pomenutih - rekla je Tamara Đurić na početku.

Tamara Đurić
foto: Privatna Arhiva

- Kad se legalizuje prostitucija onda je logičan nastavak priče porez. Za Srbiju, za državu, bilo bi značajno da dođe do oporezivanja. Isto tako i za devojke koje se bave tim zanatom sigurno bi bio pomak u karijeri, mogle bi da naplate taj minuli rad, kad budu bile stare i više ne budu tako lepe, kad ne budu više mogle da telo prodaju za novac - dodala je ona.

Podsetimo, mnoga poznata imena se ovih dana dovode u vezu sa prostitucijom i privođenjem, poput Nataše Šavije, Slavice Tripunović Dajane, Sanje Stanković, Dušice Grabović i drugih.

Tamara Đurić
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ/Blic

Bonus video:

00:25

Zavirite na proslavu rođendana Milana Miloševića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track