03:38

Katarina Grujić hoće još jednu bebu, a OTKRILA i na koga KATJA LIČI

bez dlake na jeziku

TOLIKO ZARAĐUJEM DA MOGU SEBI DA PRIUŠTIM SVE ŠTO POŽELIM: Katarina Grujić hoće još jednu bebu, a OTKRILA i na koga KATJA LIČI

Stars -

Katarina Grujić lepša je, sigurnija i zgodnija nego ikad. Kako i ne bi kada blista na svim poljima, a već skoro četiri meseca je ostvarena i na onom najvažnijem polju. Koliko je ćerkica Katja promenila njen život, otkrila je pred kamerom Kurir televizije.

- Odlično sam, malo sam prehlađena. Ja sam neko ko se jako zdravo hrani. Dosta sam trenirala, ne zato što moram, nego zato što volim. Vrlo brzo sam se vratila u teretanu. Sve se da rešiti - rekla je Katarina Grujć.

Katarina Grujić
foto: Kurir Televizija

Katarina Grujić je odgovorila i na pitanje da li sada finansijska sredstva sa sebe, preusmerava na dete.

- Toliko se radi i dobro zarađuje da mogu da priuštim mojoj ćerki i meni bukvalno sve što poželimo. Kada nastupam ćerku čuva uglavnom Marko, moja mama ili dadilja. Katja je samo učvrstila naš odnos. Marko je divna odnos, a sada vidim da je i divan odnos. Uvek smo se poštovali - rekla je Katarina Grujić.

Katarina Grujić
foto: Kurir Televizija

Neizbežno pitanje koje neki roditelji ne vole, ali Katarina je otkrila i na koga beba liči.

Katarina Grujić
foto: Kurir Televizija

- Svi kažu da Karja liči na Marka, a ja sam molila Boga samo da Katja ima plave oči na njega. I ima plave oči na nje, i kažu da liči na njega. Mora da odraste, pa će možda ličiti i na mamu. Priželjkujem bebu. Katja je tatina mezimica, pa kažem, moram ja da sebi rodim jednog sina. Videćemo - rekla je Katarina Grujić.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:06

Katarina Grujić otputovala iz Srbije i pokazala zanosno telo posle porođaja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track