03:20

NATAŠA BEKVALAC DALA HIT OBJAŠNJENJE ZAŠTO NEMA TVITER

bez dlake na jeziku

NATAŠA BEKVALAC DALA HIT OBJAŠNJENJE ZAŠTO NEMA TVITER U dve rečenice potpuno iskreno sve objasnila: Mislim da je tako najbolje!

Stars -

Na jednom gradskom događaju, Nataša Bekvalac pojavila se prelepa kao i uvek, a ekipi Kurir televizije je rekla da li planira opet da se uda, kao i kada će da održi koncert.

- Razvod je veoma stresna stvar, ali niko se još nije razveo zato što mu je prelepo. Ukoliko ste zdravorazumna osoba i ako imate na umu, naravno, da se razvodite da bi vam bilo bolje, onda je to jedan od načina da pregurate, jer raspad porodice jeste veliki stres - rekla je Nataša Bekvalac za Kurir televiziju.

Nataša Bekvalac
foto: Kurir televizija

Otkrila nam je i zbog čega joj se dopao film Miloša Bikovića „Hoću muža“.

- Kažu dok planirate Bog vam se smeje, tako da ne planiram ništa. Sestra me je izvela u bioskop, film je strašno duhovit Biković je divniji nego ikad, jako je smešan i predivne situacije kroz film su ispričali - rekla je Bekvalčeva.

Nataša je otkrila i da radi na novom albumu i d aće se posvetiti muzici koju privatno voli.

Nataša Bekvalac
foto: Kurir televizija

- Radim na celom albumu. Odlučila sam da radim muziku koju volim. Posle 22 godine bavljenja muzikom mogu to sebi da priuštim. Volela bih i neki koncert posle toga da se desi. Volela bih da se to desi 14. februara sledeče godine - kaže Nataša.

Nataša Bekvalac
foto: Kurir televizija

Nataša Bekvalac prokomentarisala je i zašto nema Tviter.

- Tviter nemam, kao što vidite i znate. Mislim da je to pametno, jer to šta bih ja izlupetala i komentarisala ne mogu ni na Instagramu - objasnila je ona.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:31

Nataša Bekvalac slavi rođendan ćerki: Ovako je Hana reagovala na iznenađenje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track