SNEŽANA DAKIĆ IMA LUKSUZNI STAN U CENTRU BG: Cipelarnik pun brendirane obuće, na zidovima UMETNINE, a ovaj kutak je KAO IZ BAJKE!
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Exkluziv

ZAVIRITE U NJEN DOM

SNEŽANA DAKIĆ IMA LUKSUZNI STAN U CENTRU BG: Cipelarnik pun brendirane obuće, na zidovima UMETNINE, a ovaj kutak je KAO IZ BAJKE!

Stars -

Poznata novinarka, profesorka španskog jezika i književnosti, kao i voditeljka Snežana Dakić otvorila je jednom prilikom vrata svog doma.

Kako živi u centru Beograda, Snežana je htela da na prikaže kako izgleda jedan njen dan.

Za sebe kaže da je dobra domaćica, voli da kuva, kao i da joj stan uvek mora biti sređen.

Živi sa čerkom sa kojom deli mnogo odevnih komada, zajedno treniraju u teretani, pa za sebe kaže da je kao roditelj dala svoj maksimum kako bi ćerku izvela na pravi put.

Inače, Snežana je do detalja sve sredila po meri, a deo gde najviše voli da boravi jeste dnevna soba u kojoj je ceo jedan zid u polici sa knjigama.

1 / 15 Foto: Printscreen/Exkluziv

Snežanin dom pun je i umetničkih slika, što je oduševilo sve, ali i cipelarnik prepun obuće među kojima je mnogo onih popularnih brendova.

Podsetimo, Snežanu Dakić nedavno je beskućnik napao kamenom, zbog čega je završila previjene glave.

- Osećaj je neprijatan i besmislen, uverena sam da će to dobiti svoj epilog. Mislim da to ide po slućbenoj dužnosti. Verujem u institucije našeg sistema, ovo će da otvori razne besmislene pretpostavke - nedavno je na Kurir televiziji rekla Snežana Dakić, koja je istakla da ne misli da bi bilo ko imao nešto protiv nje.

Snežana Dakić
foto: Printscreen/Exkluziv

Kurir.rs/K.Đ/Exkluziv

Bonus video:

08:36

Anastasija napustila Zvezde Granda, a sad poslala brutalnu poruku Bekuti koja će je UZDRMATI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track