SNEŽANA DAKIĆ ŠETA KUČE I MISTERIOZNOG MUŠKARCA: Uživa u proleću za sve pare!
Foto: Kurir

stars paparaco

SNEŽANA DAKIĆ ŠETA KUČE I MISTERIOZNOG MUŠKARCA: Uživa u proleću za sve pare!

Stars -

Voditeljka Snežana Dakić je pre izvesnog vremena odlučila da "pritisne kočnicu", kada je javni posao u pitanju pa je u vreme pandemije koronavirusa postala agent za prodaju luksuznih nekretnina.

Snežana Dakić
foto: Kurir

Ona nije mogla da se vidi u javnosti određeno vreme, međutim, izgleda da se poželela novinarskog posla, pa će se uskoro vratiti pred kamere i to na televiziji Jovane i Željka Joksimovića, gde će, kako Kurir saznaje, radnim danima voditi popodnevnu kolažnu emisiju.

Mi smo Snežanu uhvatili u ranoj nedeljnoj šetnji prestonicom. Ona je za šetnju izabrala moderan cvetni kombinezon i udobne patike. Društvo joj je pravio njen kućni ljubimac, koga je držala u rukama, ali i misteriozni muškarac, koji je pažljivo slušao šta mu je voditeljka pričala. Nakon duže šetnje, oni su seli u jedan obližnji kafić, gde su nastavili razgovor.

Snežana Dakić
foto: Damir Derivšagić

Podsetimo, Sneki je nedavno priznala da je odlučila da se oproba i u novom biznisu.

- Moj prijatelj je jedan od lidera u nekretninama i dao mi je tu ideju. Letos sam položila ispit, dobila licencu i zaposlila se u privatnoj kompaniji. Poznajem dosta ljudi, imam stila i verujem da će mi ovo biti dobra odstupnica za budućnost - rekla je Snežana.

Stars Naslovna
foto: Kurir

Kurir.rs/A. P.

Bonus video:

01:35

NISAM ŽELELA DA MI ĆERKU UČI NEKO KO DECU NAZIVA RUGOBOM: Snežana Dakić ODBILA da upiše mezimicu u Mikinu školu (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track