00:06

OVO JE ANASTASIJINA SVEKRVA: Evo kako se provde i šta rade u Španiji

velika romansa

GUDELJEVOG OCA ZNA CEO SVET, A OVO JE CECINA PRIJA: Odgajila vrhunske sportiste, svi VEGANI, a evo kako je prihvatila SNAJKU Tašu

Stars -

Anastasija Ražnatović je već mesec dana u ljubavi sa reprezentativcem Srbije Nemanjom Gudeljom, sa kojim trenutno uživa u Sevilji.

Nemanja je, inače, uspešan fudbaler koji trenutno nastupa za španski klub Sevilju, dok godinama brani boje reprezentacije Srbije. Fudbaler inače potiče iz prave sportske porodice, vegan je i govori šest jezika.

Njegov otac je bio takođe fudbaler. Naime, Nebojša je karijeru započeo u Bosni odakle je doša u Partizan čije boje je branio pune tri godine. Nebojša je tokom svoje fudbalske karijere branio još i boje španskih klubova Logronesa i Leganesa. Devet godina proveo je u Holandiji gde je branio boje Brede za koju je odigrao čak 300 utakmica. Karijeru je završio 2006 godine u Sparti.

Nemanjin tata je i nakon završene karijere ostao u fudbalu. On je trenutno tehnički direktor u kineskom klubu Hubei Istar.

Nebojša Gudelj
foto: Printskrin

Nemanja ima još brata Dragišu takođe fudbaler, a sestra Vanja je teniserka.

Supruga Olivera, kako je jednom prilikom i rekao otac Nemanje Gudelja, glavni stup porodice. Ona je izdržala prvo treninge supruga, njegova putovanja, karantine, a zatim da gaji decu, vaspitava ih, vodi ih u škole, na treninge, pere, sprema ih.

Ono što je zanimljivo, cela porodica vodi računa o ishrani i vegani su, što je, prema njihovim rečima, ključ njihove kondicije i uspeha.

Da je Olivera veoma važna Anastasijinom dečku, da joj je zahvalan za sve, pokazuju i slike na njegovom Instagramu, gde često postavlja mamine fotografije.

Mama Olivera, sudeći po fotografijama i snimcima koje šeruje na društvenim mrežama, već zavolela snajku. Odlično se provode u Sevilji, idu na večere, zajedno idu u kupovinu.

00:06

OVO JE ANASTASIJINA SVEKRVA: Evo kako se provde i šta rade u Španiji

kurir.rs

Bonus video:

00:15

Anastasija Ražnatović lomila tanjire u Berlinu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja