ŠOK ISPOVEST MARIJE ŠERIFOVIĆ U SCENIRANJU: Pevačica otkrila kad će obući VENČANICU
Foto: ATA Images

Subota, 20 časova, na kurir televiziji

ŠOK ISPOVEST MARIJE ŠERIFOVIĆ U SCENIRANJU: Pevačica otkrila kad će obući VENČANICU

Stars -

Svake nedelje u 20 časova na Kurir televiziji sceniramo javne ličnosti iz sveta estrade, glume, politike, sporta... Ovoga puta, voditeljka Vanja Čamović ugostila je Mariju Šerifović koja je najemotivnije do sada govorila o privatnom životu.

Marija Šerifović
foto: ATA Images

Popularna pevačica i evrovizijska pobednica po prvi put je pričala o svom odrastanju u Kragujevcu, o odnosu sa majkom Vericom i ocem Rajkom, kojeg je nedavno odvela u starački dom u blizini Beograda, kako bi joj bio blizu. Marija je otkrila i do sada nepoznate detalje o detinjstvu, karijernom putu koji nije bio nimalo lak i kako se popela na krov Evrope. Pričala je i o ljubavnom životu, a saznaćete i da li će obući venčanicu i da li je spremna da menja pelene.

Odgovorila je i na to zašto niko nije ravnodušan prema njoj i kako se, pored svih prerasuda, izborila za svoje mesto na regionalnoj muzičkoj sceni. Marija je komentarisala je i temu koja danima trese medije, a tiče se njene kandidatkinje "Zvezda Granda" Anastasije Ićurup, koja je odustala od takmičenja.

Anastasija Ićurup
foto: Nenad Kostić

Sve ovo su dovoljni razlozi da u nedelju uveče pratite Kurir televiziju, a sasvim je sigurno da ćete pevačicu tokom ove emisije upoznati iz sasvim drugačijeg ugla.

Marija Šerifović
foto: Printskrin/Jutjub

Kurir.rs/ J. S.

Bonus video:

00:43

Marija Šerifović otkrila da je Anastasija koju su vređali u Zvezdama Granda napustila takmičenje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track