URAGANKE NISU PRISUSTVOVALE ŽURKI: Ivana slavila rođendan, ali nisu došle KSENIJA i SANJA! (FOTO)
Foto: ATA Images

NISU BLISKE

URAGANKE NISU PRISUSTVOVALE ŽURKI: Ivana slavila rođendan, ali nisu došle KSENIJA i SANJA! (FOTO)

Stars -

Članica grupe "Hurricane" Ivana Nikolić proslavila je pre dve večeri 27. rođendan u jednom prestoničkom restoranu, gde se do zore provodila. Na žurku su došli pevačicini prijatelji, ali ne i koleginice iz benda Ksenija Knežević i Sanja Vučić.

Hurricane
foto: ATA Images

Mnoge je iznenadilo što su na Ivaninoj proslavi prisustvovali brojni saradnici, društvo i kolege, osim članica benda sa kojima nastupa. Na snimcima i slikama koje je objavila na Instagramu nisu se našle Sanja i Ksenija, a iako su je pratioci pitali šta je sa njima, kao i da li ih je uopšte i zvala, potpuno ih je ignorisala.

Ivana Nikolić
foto: Instagram

Čini se da Ivanu ni najmanje nije potreslo što je proslava prošla bez njih i da se sjajno provodila, a u jednom trenutku se i sama latila mikrofona i zapevala. S druge strane, ni dve uraganke se nisu preterano uzbudile zbog toga. Ksenija je otputovala, što se može zaključiti po njenim Insta storijima, a Sanja kafeniše sa prijateljima.

Ksenija Knežević
foto: Instagram

Inače, Ivana je za rođendan izabrala bombastičnu odevnu kombinaciju - kratku zlatnu haljinicu sa dubokim dekolteom, dok je dugu kosu sklonila na stranu. Imala je tortu u obliku bombe, koju je sekla mačem, a po snimcima se može zaključiti i da je popila koju čašu više, zbog čega je bila vesela.

Ivana Nikolić
foto: Profimedia

Kurir.rs/ J. S.

Bonus video:

05:37

Devojke iz grupe Hurricane prezadovoljne ovogodišnjim takmičenjem

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track