NAŠAO MIR U IZRAELU! Nikola Rokvić obilazi manastire po Jerusalimu (FOTO)
Foto: Ana Paunković

POSVEĆEN VERI

NAŠAO MIR U IZRAELU! Nikola Rokvić obilazi manastire po Jerusalimu (FOTO)

Stars -

Nikola Rokvić otputovao je u Jerusalim odakle svakodnevno objavljuje fotografije i snimkle na Instagram. Na njima se može videti kako uživa u prirodnim lepotama i verskim znamenitostima koje se nalaze Izraelu.

Nikola Rokvić
foto: Ana Paunković

- Sveta zemlja! Manastir Svetog Save Osvećenog i manastir Svetog Teodosija! Reči su male da opišu radost i ljubav! - napisao je pevač ispod svojih objava, a pozitivne reakcije samo su se nizale:

- Neka je Gospod na tvom putu, slava Bogu, Divno! Hvala što nam prenosiš delić radosti kroz fotografije, slava Bogu za sve! - samo su neki od komentara ispod pevačevih objava.

Nikola Rokvić
foto: Kurir Televizija

Nikola Rokvić ne krije da je posvećen pravoslavnoj veri. On sa porodicom često obilazi srpske manastire i svetinje, pa njegov odlazak u Jerusalim mnoge nije nzačudio.

Podsetimo, kada je Marinko Rokvić preminuo nakon borbe sa dugom i teškom bolešću, njegova supruga, sinovi i snaje gledali su da što više vremena provode zajedno u krugu porodice, ali nakon sahrane popularnog pevača, Nikola je otišao u Manastir Staro Hopovo gde je potražio mir i utočište za tugu. On je na svom Instagramu objavio fotografiju i iz Manastira Visoki Dečani, a ostaje da vidimo koja je sledeća destinacija koju pevač planira da obiđe nakon povratka iz Izraela.

Nikola Rokvić, Marinko Rokvić
foto: Kurir Televizija, Ana Paunković

Kurir.rs/ Ana Denda

Bonus video:

01:15

JEDVA PRIČA OD BOLA: NIKOLA ROKVIĆ SE PRVI PUT OGLASIO NAKON SMRTI OCA MARINKA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track