MAJO, VRATIĆU SE! JANJUŠ MOLIO MARINKOVIĆKU DA SE POMIRE? Svađali se na SPLAVU, on je pratio do STANA, upetljana i POLICIJA?!
Foto: Printscreen, Printscreen/Instagram

napravio haos

MAJO, VRATIĆU SE! JANJUŠ MOLIO MARINKOVIĆKU DA SE POMIRE? Svađali se na SPLAVU, on je pratio do STANA, upetljana i POLICIJA?!

Stars -

Marko Janjušević Janjuš (38) ponovo pokušava da smuva Maju Marinković (25)!

Bivši košarkaš spopadao je starletu na splavu, a onda je pokušao silom da uđe u njen stan, zbog čega su Majine komšije pozvale policiju! Neraščišćena posla Kako otkriva naš izvor, Janjuš je ovu ljubavnu dramu započeo proteklog vikenda, dok je sa društvom bio na jednom splavu na Novom Beogradu.

- Janjuš se napio i naručivao pesme. Dva puta zaredom je tražio da mu pevaju "Nije život jedna žena"! A onda je počeo da doziva Maju! - priča dobro obavešten izvor i dodaje da se Janjušu ta želja i ostvarila.

-Maji je Janjušev prijatelj javio da njen bivši pravilom na splavu i da naručuje pesme za nju. Ona je u tri sata posle ponoći došla sa drugaricama i odmah je prišla Janjušu. Sve vreme su se raspravljali! Pokušavao je da je poljubi, ali je ona svaki put odmicala glavu. Bili su pola sata zajedno na splavu, a onda je Maja rekla da ide kući. Tu, međutim, nije bio kraj ovoj drami, jer je Janjuš krenuo za na njom!

Filip Car, Marko Janjušević Janjuš
foto: Printscreen/Zadruga

- Rekao je drugarima da ide kod Maje Voždovac. Čim je stigao, počeo je da joj lupa na vrata. Ona je vikala da neće da otvori, ali je Janjuš bio uporan i ponavljao da je voli. Sve se to dešavalo četiri ujutru! U jednom trenutku komšije su otvorile vrata i rekle Janjušu da su pozvali policiju. Kad je to čuo, istrčao je iz zgrade i doviknuo Maji: "Vratiću se! Ti i ja imamo neraščišćena posla - priča sagovornik.

Kako otkriva izvor, Maja je ubeđena da je Janjuš ne voli i da hoće pomirenje samo da bi je finansijski iskoristio.

- Maja je svesna da je Janjuš u škripcu s novcem posle bekstva iz "Zadruge“ i da samo zato želi ponovo da bude s njom. Rekla mi je da je čvrsto rešila da mu se ne vraća! - završava priču sagovornik.

Maja i Janjuš nisu odgovarali na pozove. Podsetimo, njih dvoje su započeli vezi u "Zadruzi 3", dok je košarkaš još bio oženjen. Otad su raskidali i mirili se pet puta!

Maja Marinković
foto: Printscreen/Instagram

kurir.rs/informer

Bonus video:

01:21

Marko Janjušević Janjuš

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja