PENZIONER SAŠA POPOVIĆ IMA VOZNI PARK OD 600.000 €! Za besne mašine uopšte NE ŠTEDI, a za OVA DVA automobila PUKAO 200.000 EVRA!
Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić, Sonja Spasić, ATA images

HAOS

PENZIONER SAŠA POPOVIĆ IMA VOZNI PARK OD 600.000 €! Za besne mašine uopšte NE ŠTEDI, a za OVA DVA automobila PUKAO 200.000 EVRA!

Stars -

Saša Popović nedavno se pojavio na snimanju nove epizode "Zvezde Granda", a tom prilikom je pokazao novu besnu mašinu za koju je pukao 150.000 evra.

Saša Popović
foto: Damir Dervišagić, ATA Images, Nemanja Nikolić, Sonja Spasić

U pitanju je ponovo BMW i80, samo što za razliku od prethodna dva, jedan beli, drugi bakarni, njegov novi ljubimac sada ima istaknute linije žutom bojom, dok je ostatak u sivoj boji.

Inače, Popović je veliki ljubitelj luksuznih kola i u svom vlasništvu ima veliku kolekciju istih. Pored smarta za gradsku vožnju, poseduje (10.000 evra) i BMW i8, koji je platio 150.000 evra, „mercedes GL 350" (67.000 evra), "mercedes ML 320" (oko 10.000 evra), kao i dva automobila na električni pogon marke BMW, čija je ukupna vrednost blizu 200.000 evra, a kada se sve sabere Popović je za automobile "pukao" skoro 600.000 evra.

1 / 6 Foto: Damir Dervišagić, ATA Images, Nemanja Nikolić, Sonja Spasić

Izgleda da je doskorašnji suvlasnik "Granda" odlučio da pare od prodaje kompanije, za koju je dobio blizu 15 miliona evra, troši isključivo na luksuz i uživanje u zasluženoj penziji. Otkako se povukao sa čela najveće muzičke produkcije, malo-malo pa čujemo da je nešto kupio ili da je novac investirao u neki biznis, što ranije nije bio slučaj. On je godinama bio posvećen "Grandu" i upravljao je svakim segmentom firme, pa mu je malo vremena ostajalo za sebe.

Popović je oduvek bio fanatik autmobila, a o tome je javno govorio:

- U to vreme je važilo pravilo da, ako imaš stan, ne možeš da kupiš kuću i obrnuto. Sećam se, pojavio se kod nas „mercedes 190 E“, jedan primerak je stigao u zemlju, baš kad smo te 1983. godine došli s turneje iz Australije, puni para. Odem da ga kupim, a oni kažu kako ga je već rezervisala gospođa Neda Ukraden, pa ne vredi ni što mogu odmah da iskeširam sav novac. Ipak, sedam dana kasnije su me zvali s objašnjenjem da je ona odustala i kupio sam ga. Inače, u to vreme sve pare koje smo zarađivali išle su na žiro račun. Inspekcija bi nakon koncerta odmah prebrojala karte i novac, a znalo se kome sve ide procenat: za opštinski porez, Crveni krst, dvoranu, pa državi i nama. Znam da sam te 1983. platio porez na ukupan prihod građana 200.000 maraka - rekao je svojevremeno Popović.

Saša Popović
foto: ATA Images

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

00:15

Saša Popović svira harmoniku i latio se mikrofona

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track