03:36

RASTA PROGOVORIO O POMIRENJU SA ANOM! Samo što je izašao iz kućnog progovorio o BIVŠOJ ŽENI: Imali smo ODVRATNU SITUACIJU

otvoreno

RASTA PROGOVORIO O POMIRENJU SA ANOM! Samo što je izašao iz kućnog progovorio o BIVŠOJ ŽENI: Imali smo ODVRATNU SITUACIJU

Stars -

Stefan Đurić Rasta posle osam meseci izašao je iz kućnog pritvora u kome je, kako kaže, najveći deo svog vremena provodio stvarajući.

- Konačno sloboda, ovo mi je kao drugi rođendan. Komponovao sam puno i za druge i za sebe. Normalan život sam vodio, samo u okviru zidina. Ljudi su me pitali o nanogici, da li žulja. Žulja, ali u glavi - kaže Rasta.

Stefan Đurić Rasta
foto: Kurir televizija

Čerka Tara, koju je dobio u braku sa pevačicom Anom Nikolić sve vreme je bila uz njega.

- Ćerka je sve vreme bila kod mene kući. Imali smo onaj period kada smo bili razdvojeni kada sam ja bio u zatvoru i baš mi je značilo da budemo zajedno. Ona je bila najsrećnija i sa njom sam se prvo video - kaže muzičar.

On ne krije da ima odličan odnos sa svojom bivšom ženom i to ne samo zbog ćerkice.

- Slušaju moju muziku i ona i Ana. Ona i ja zbog Tare pronalazimo zajednički jezik. Mi smo imali neku odvratnu situaciju da se nismo posvađali. Ovo je bilo jedino praktično i pametno moguće. Ona i ja do tada nismo imali limite ni oko čega, ona je bila naš limit i razvod je bila odluka koja je u tom trenutku bila najbolje rešenje za naše dete - istakao je Rasta.

Stefan Đurić Rasta
foto: Kurir televizija

Muzičar je istakao da je u pripremi i njegov film, u kome govori o onome kroz šta je prošao tokom minulog vremena.

- Film je nešto što trba da bude poučno i jedna poruka klincima da dva puta razmisle pre nego što se upuste u tako nešto - kaže Rasta.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

02:03

PROFI IZVEDENO, VEROVATNO JE IMALA ISKUSTVA: Rasta otkrio da je gledao snimak na kom mu Ana Nikolić grebe auto: Došla je u spavaćici

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track