SEVERINA IMALA 3 SVADBE SA MALIM KEBOM: Dobila 250.000 €, na jednoj bilo 600 zvanica! Ovakvu je venčanicu pevačica nosila U AFRICI
Foto: Printscreen

SVI DETALJI

SEVERINA IMALA 3 SVADBE SA MALIM KEBOM: Dobila 250.000 €, na jednoj bilo 600 zvanica! Ovakvu je venčanicu pevačica nosila U AFRICI

Stars -

Severina Vučković tajno se udala za sina pevača Dragana Kojića Kebe - Igora, a nema ko tada nije pričao o njihovom venčanju.

Seve se zaljubila u 15 godina mlađeg bivšeg golmana, a u septembru 2015. godine venčali su se u istarskim Balama. Dva meseca posle usledela je velika svadba u Beogradu.

Severini je tad na venčanje došlo 600 zvanica iz cele regije. Maja Šuput darovala joj je prase, koje je posle jednostavno nestalo. Navodno je završilo u Kebinoj Loznici, ali i tu mu se izgubio svaki trag. Oni su na svadbi od zvanica dobili 250.000 evra. Seve i Keba su se zbližili, pravili su ajvar, sarme, a folker je pevačicu hvalio kao najbolju snaju.

Severina Kojić
foto: Printscreen

Međutim, zbog udaje za Srbina Seve se odrekla sestra Zdenka iz Tribunja. Napisala je pjevačici pismo u kojem se zgražavala zaključivši da “sestra sestru ne poznaje”. S Igorom je ponovila svadbu i u Africi. Sevina nova ljubavna idila trajala je nekoliko godina. Tad su počele prve javnosti poznate trzavice. Navodno je pevačica Igoru dala karticu s limitom od oko 13.000 evra, odnosno 1.500.000 dinara, što je Kojić potrošio.

Ipak, problemi su usledili tokom karantina kada je Severina bila u kući Kojića. Seve je navalila da Kojići obnove bazen da bi se mogla slikati za društvene mreže, što se Kebi nije svidelo. Navodno je Seve čak u afektu nasrnula na svekra.

Severina Kojić
foto: Printscreen

Igor je nakon razvoda nestao iz javnog života, posvetio se veri i obilazio manastire, gde je tražio duhovni mir. Seve se bacila na snimanje novog albuma. Pomirila se s većinom saradnika, pre svega s Tomicom Petrovićem, kojeg je Kojić, dok su bili u braku, izgurao iz igre jer je smatrao da je menadžer uzimao prevelik deo zarade, a postala je jako bliska i sa deset godina mlađim beogradskim producentom Filipom Miletićem.

Podsetimo, Severina Kojić udala se za Igora crkvi Pohođenja Blažene Device Marije svetoj Elizabeti u Balama. Posle manje privatne ceremonije, par je dva meseca kasnije sklopio i građanski brak u Beogradu. Šuškalo se da je na slavlju bilo oko 600 zvanica, a ceremonija se zvala "Moje srpsko venčanje". Mlada je nosila dugu, belu venčanicu, a mladoženja elegantno odelo i leptir-mašnu.

Ipak, Severina je imala i nešto 'skromniju' treću ceremoniju. Ona i Igor imali su i 'afričko venčanje' na Zanzibaru u Tanzaniji.

Severina Vučković
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:29

Severina proslavila 50. rođendan: Pogledajte ko sa srpske estrade je došao!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track