00:05

Sara Jo bez trunke šminke, ovako izgleda prirodno

OPUŠTEN STIL

PAPARACO! SARA JO UHVAĆENA U PRIRODNOM IZDANJU: Ovako pevačica izgleda kad misli da je niko ne vidi, krije se iza TAMNIH NAOČARA

Stars -

Pevačica Sara Jovanović (Sara Jo) iskoristila je lep dan na najbolji način, a retko je viđamo u ovako opuštenom izdanju.

Sara je nosila belu, široku košulju i crne pantalone, kosu je vezala u rep i stavila tamne naočare kako bi bila manje primećena.

Ipak, paparaco Kurira "uhvatio" je pevačicu bez trunke šminke, a kako se vama dopada njeno prirodno izdanje?

Sara Jovanović
foto: Kurir

Podsetimo, Sari je za dlaku izmakla pobeda na Pesmi za Evroviziju, a njena reakcija ubrzo je postala viralna, pa je nedavno otkrila koliko joj to smeta.

- Naravno da mi je bilo žao. Sada da se vratim na mimove. Oni kao oni mi nisu smetali, ali bila sam iznenađena na kom nivou su neki ljudi uživali, više u činjenici da sam ja izgubila, nego da je Konstrakta pobedila. Malo im je bilo onako slatko, šta se zapravo krije iza moje reakcije. Mislili su da je neverovatno razočaranje ili bol, tuga. Možda sam ja to još ličnije doživela pošto je bio odlazak u Italiju. Rođena sam tamo, živela do šesnaeste godine. Baš bi bio poseban doživljaj da se vratim na evrovizijsku scenu u svojoj usvojenoj zemlji - pričala je nedavno.

Sara Jovanović, Sara Jo
foto: Youtube/RTS Pesma Evrovizije

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

01:06

PEVAČU RAZBILI FLAŠU O GLAVU ZBOG GLUPOG RAZLOGA: Nisam dovoljno fizički jak, ali ću ga ovim ubiti 6 DANA NEĆE MOĆI DA USTANE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track