01:24

ČAMI IZ KRUŠEVAC GETO PRVI PUT O SUPRUZI! Rekli jedno drugom- Hajde da se mi venčamo, pa ćemo lako da se ZAVOLIMO

otvoreno

ČAMI IZ KRUŠEVAC GETO PRVI PUT O SUPRUZI! Rekli jedno drugom- Hajde da se mi venčamo, pa ćemo lako da se ZAVOLIMO

Stars -

Nikola Trišić Triša i Nikola Milenković Čami, članovi humorističkog rep sastava Kruševac geto bili su gosti emisije "Kontrashow" na Kurir televiziji.

Iako retko govore o svom privatnom životu, voditeljki Jeleni Nikolić su otvorili dušu, te je tako Čami po prvi put progovorio o svojoj supruzi.

- Devet godina smo bili zajedno, u jednom momentu smo se razišli. Bile su priče da smo prekinuli zbog nekih Pera, Mika, Žika. Mi smo se pomirili nakon 9 meseci, ja sam stavio na papir, imam 30 godina, treba da se ženim. Jedna, druga, treća ali nije to to. Palo mi je na pamet da zakucam na vrata gde sam bio devet godina, ne bismo bili toliko dugo zajedno da ljubavi nije bilo, u tom trenutku ljubav kod nje je malo izbledela. Tad smo rekli, hajde mi da se uzmemo, pa ćemo opet vremenom da se zavolimo. Evo, već tri godine smo u braku - ispričao je Nikola gostujući u emisiji "Kontrashow" na Kurir televiziji.

Nikola Milenković Čami
foto: Kurir televizija

Čami ističe da su mladi danas dosta nerealni kada je partner u pitanju.

- Mladi su danas nerealni, uvek treba sagledati sve stvari šta imaš sa tom osobom. Mogla je ona naći lepšeg od mene, i ja lepšu od nje ali nije to sve. Neke stvari ne mogu da se zamene, ljubav, s*ks, prvenstveno treba biti najbolji prijatelj sa tom osobom uz međusobno poštovanje - rekao je Čami.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

00:22

Čami iz Kruševac Geta napravio lapsus svi u studiju POPADALI od smeha ČIM PREĐEM NAPLATNU RAMPU...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track