02:14

NE MOGU DA LAŽEM, TRAŽIO SAM STRUČNU POMOĆ! Triša Kruševac geto otkrio svoju veliku tajnu PLAŠIO SAM SE SAMOG SEBE

ISKREN

NE MOGU DA LAŽEM, TRAŽIO SAM STRUČNU POMOĆ! Triša Kruševac geto otkrio svoju veliku tajnu PLAŠIO SAM SE SAMOG SEBE

Stars -

Nikola Trišić Triša i Nikola Milenković Čami, članovi humorističkog rep sastava Kruševac geto bili su gosti emisije "Kontrashow" gde su govorili o svom privatnom životu.

Ispričali su mnoge stvari koje javnosti do sada nisu bile poznate, a jedna od njih je i strah koji je Triša imao od aviona.

Nikola Trišić Triša
foto: Kurir televizija

Triša je ispričao da je imao toliki problem da leti avionom da je čak potražio i stručnu pomoć.

- Sebi sam pre tri godine rekao, nema šanse da sednem u avion pa da me čeka 10 milijardi dolara. Nije da se ja nisam vozio avionom pre tog straha, ali bio sam dosta manji i tada nisam imao svest o opasnostima. Presekao sam to u glavi, počeo sam da istražujem i imao sam pomoć, čak i stručnu, ne mogu da lažem. To mi je bio veliki problem - ispričao je Triša.

Nikola Trišić Triša
foto: Kurir televizija

Uz pomoć svog kolege Čamija, sa kim je obišao mnoge zemlje, je velikoj meri uspeo da prebrodi strah od aviona, ali ističe da je pre svega morao da se suoči sa samim sobom.

- Ja liturgiju držim u sebi. Prebrodio sam taj strah tako što sam shvatio čega se bojim. Ne bojim se ja visine, nego veličine aviona, da se nekako susretnem sa tom veličinom. Uglavnom, moj strah je bio kako ću da reagujem od straha. Strah me je bilo samog sebe, a sad mogu da vozim avion. Ne mogu da kažem da mi nije ni sad frka, ali to je mnogo blaže. Sad popijem dva piva i lagano mi je - ispričao je Triša.

Nikola Trišić Triša
foto: Kurir televizija

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

00:22

Čami iz Kruševac Geta napravio lapsus svi u studiju POPADALI od smeha ČIM PREĐEM NAPLATNU RAMPU...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track