05:00

Pevačica progovorila o porocima na estradi, pa spomenula lazića

iskrena

PEVAČICA PROGOVORILA O POROCIMA NA ESTRADI, PA SPOMENULA LAZIĆA! Evo šta je rekla nakon skandala i šta je poručila pevaču (VIDEO)

Stars -

Pevačica Jovana Tipšin došla je na promociju albuma prvenca pevačice Zorane Simeunović, a tom prilikom je progovorila o porocima na estradi, a onda spomenula kolegu Darka Lazića.

Poznato je da je Darko Lazić nedavno priveden zbog kršenja saobraćajnih propisa, a pevač je vozio u alkoholisanom stanju, a Jovana je sada dala svoj sud.

Jovana Tipšin
foto: Printscreen/Premijera

"Čula sam za Darka. Nemaju samo poznate ličnosti problem sa porocima. Darku želim sve najbolje, da malo više voli sebe i ljude oko sebe, da bude nasmejan i zdrav. Ja nemam porok, volim slatkiše, eto to je moj porok", rekla je Jovana kratko.

Podsetimo, Darko Lazić je nedavno u ispovesti priznao da je bio pozitivan na kokain, ali da ga nije konzumirao.

- Tačno je da sam bio pozitivan na kokain, ali ga nisam konzumirao! Da sam se drogirao, sigurno ne bih dobrovoljno pristao da mi rade test! Sarađivao sam sa policijom baš zato što sam znao da ništa nisam uzeo. Jedino logično objašnjenje za to što je u mojoj krvi pronađena droga jeste da mi ju je neko sipao u piće ili da sam pio iz tuđe čaše! Na tom rođendanu je bilo dosta meni nepoznatih ljudi... - rekao je Darko i otkrio zašto je te noći pio:

- Bio sam utučen jer je Barbara tražila da napravimo pauzu u vezi... Zato sam tugu lečio alkoholom. Popio sam nekoliko čašica, što je test i pokazao, imao sam 0,91 promil alkohola u krvi. To jeste istina i zato nemam problem da priznam, ali priče za drogu stvarno nisu tačne, kao i da sam se bahato ponašao u policijskoj stanici. Naprotiv, bio sam normalan i sarađivao sam sa policajcima - rekao je Darko Lazić za Informer.

Darko Lazić
foto: M.M./ATAImages

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

00:08

Darko Lazić stigao u Brestač nakon skandala sa kokainom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track