"UDALA BIH SE ZA MILIONERA, MALTRETIRALA KONOBARE I SPREMAČICE" Poznata pevačica iznenadila sve izjavom, a ovo je tek ŠOK
Foto: Ana Paunković

kasnije priznala da se šali

"UDALA BIH SE ZA MILIONERA, MALTRETIRALA KONOBARE I SPREMAČICE" Poznata pevačica iznenadila sve izjavom, a ovo je tek ŠOK

Stars -

Pevačica Marina Visković aktivna je na duštvenim mrežama gde često deli savete i svoja iskustva o raznim temama, međutim ona je jednom prilikom na pitanje o poslu iznenadila sve odgovorom, ali kasnije priznala da se šali.

Naime, na pitanje u kojim poslovima bi se snašla da nije pevačica, Marina je kao iz stopa odgovorila.

- Udala bih se za nekog milionera, koji nikada nije kući, lakirala nokte, spremačicama držala predavanja o slaganju odeće po boji, išla na pool dance, maltretirala konobare koji nisu preljubazni kada me vide - napisala je ona, a potom otkrila da se ipak šali:

Marina Visković
foto: Ana Paunković

- Šalim se naravno, ja sam umetnička duša cela tako da bilo šta što ima veze sa tim i psihologija naravno je moja ljubav.

Takođe, na jednom od storija, Viskovićeva je priznala da se plaši udaje.

- Ja nešto baš imam paranoju od udaje ceo život. Sve mislim nema više ništa od strasti, truda, osvajanja emocija, kao da postajem nečija lutka "sigurica". Kao da će mrak, čitaj brak, da me pojede. Nisam sigurna da li će se pojaviti neko da me razuveri - bila je iskrena ona.

Zabranila fanovima da joj prilaze na nastupu

Pevačica Marina Visković je jednom prilikom objavila video na svom Instagramu u kojem je imala poruku za sve one koji dolaze na njene nastupe.

Naime, pevačica ne želi da joj iko prilazi tokom nastupa, pre svega iz tehičkih razloga.

Marina Visković, Marina Viskovic
foto: Damir Dervišagić

- Viskoza ima jednu molbu za vas... Nešto što me najviše nervira i što ne želim da se više dešava tokom nastupa jeste da mi neko prilazi i zato vas molim da mi ne prilazite tokom nastupa. Prvo, tehnički ne mogu da vas čujem šta mi pričate, niti mogu da se derem da vam odgovorim, a i ne zanima me šta vi pričate - rekla je ona jednom prilikom i dodala:

- Jedino što me zanima jeste da napravim dobru atmosferu. Ovaj stav imam i da mi majka dođe. Hvala na razumevanju - rekla je Marina.

kurir.rs/blic

Bonus video:

00:54

Marina Visković spremila maramice za koncert

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track