BAJINA BIVŠA SUPRUGA JE GLUMILA U NJEGOVOM SPOTU! 19 godina MLAĐU plavušu krio od očiju javnosti, a onda su se RASTALI!
Foto: Printscreen/Pink

OVAKO IZGLEDA

BAJINA BIVŠA SUPRUGA JE GLUMILA U NJEGOVOM SPOTU! 19 godina MLAĐU plavušu krio od očiju javnosti, a onda su se RASTALI!

Stars -

Nedeljko Bajić Baja, iako je dugo deo domaće javne scene, godinama uspeva da svoj privatni život drži dalje od medija i šire javnosti, te tako malo ko zna da je bio oženjen zanosnom plavušom koja je dve deceije mlađa od njega.

Pevač je bio u braku do 2018. godine, sa 19 godina mlađom Ivanom, koja je glumila u spotu njegove pesme "Mokra do kože", a sa kojom ima sina Marka i ćerku Milicu.

Nedeljko Bajić Baja
foto: Printscreen Youtube

Naslednici posle rastanka roditelja žive sa majkom, ali su bivši supružnici do danas ostali u dobrim odnosima.

1 / 3 Foto: Printscreen

- Ivana i Baja su se razišli mirnim putem, bez svađe i teških reči. On je neko ko nikada nije želeo svoj privatni život da izlaže javnosti. Ivana je to bez pogovora prihvatila. Verujem da ni jedno ni drugo nikada neće govoriti o razlozima razvoda, prvenstveno zato što žele da zaštite svoju decu. Oboje podjednako brinu o njima, iako su deca ostala da žive sa majkom. Baja se i dalje brine o tome da njegovi naslednici, ali i bivša supruga žive lagodno - ispričao je pevačev prijatelj ranije, prenosi „Svet“.

Bonus video:

02:35

PEVAČ IZ KOLA UGLEDAO PRIZOR KAO IZ HOROR FILMA! Prvo mi je sve izgledalo kao ukleto, a onda sam shvatio da je u pitanju PREVARA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track