NA PIJACI OD MALIH NOGU: Evo šta se promenilo nakon udaje sestara Rodić za POZNATE MOMKE: Radnici progovorili o porodici i biznisu
Foto: Kurir, Privatna Arhiva

kurir na beogradskim pijacama

NA PIJACI OD MALIH NOGU: Evo šta se promenilo nakon udaje sestara Rodić za POZNATE MOMKE: Radnici progovorili o porodici i biznisu

Stars -

Porodica Rodić već dugi niz godina se bavi uzgajanjem živine, a biznis sa pilićima doneo im je čitavo bogatstvo.

Bogdana Rodić, Bogdan Rodić, Danijela Rodić
foto: Damir Dervišagić

Bogdana Ražnatović, Nataša Rodić i Bojana Šijan su od malena pomagale roditeljima i učestvovale u poslu, što ni do današnjeg dana nisu prestale.

Bojana i Bogdana nakon udaje su se povukle kako bi odgajale decu, te je sada veći deo posla prepušten roditeljima Bogdanu i Danijeli. Nataša Rodić i dalje dolazi na pijacu u Mirijevu kada joj to obaveze dozvoljavaju, vredno radi i prodaje meso.

00:23

Tezga porodice Rodić u Mirijevu

Ekipa Kurira posetila je pijačna mesta na kojima Rodići imaju tezge, a gospođa Anka Radovanović za Kurir je otkrila kakvi odnosi vladaju na radnom mestu.

- Bogdana je nedavno na svet donela trećeg sina Isaija, a njena majka Danijela je tom prilikom počastila sve kolege i radnike koje se nalaze na pijaci u Mirijevu. Najčešće dolaze vikendom, dok preko radnih dana u nedelji rade njihovi radnici. Sestre Rodić se nikada nisu stidele svoje porodice i posla kojim se bave jer je to na prvom mestu častan posao. Bojana, Nataša i Bogdana su se uvek isticale lepotom kada su dolazile ovde i pre nego što su postale poznate - govorila je Anka.

Tezga porodice Rodić
foto: Kurir

Ekipa Kurira je razgovarala i sa komšijama koje svakodnevno posećuju pijacu, ali i sa ostalim vlasnicima radnji u okruženju.

- Sve najlepše o mojoj drugarici Daci - rekao je čovek koji radi na tezgi pored Rodića.

00:04

Pozdrav za porodicu Rodić i Šijan

Ekipa je posetila i pijacu u Borči, gde su ljudi takođe sve najbolje govorili o Rodićima, ali nažalost ni tu nisu zatekli nikoga od članova porodice jer i na ovu tezgu najčešće dolaze vikendima.

Tezga porodice Rodić, Borča
foto: Kurir

Ispred pijace bio je parkiran kombi na kome je ponosno istaknuto prezime porodice koja sa godinama postala brend u ovom biznisu.

Tezga porodice Rodić, Borča
foto: Kurir

Podsetimo, Bogdana i Bojana su svoje muževe ubacile u porodičan biznis koji traje decenijama, te sada zajedno rade i privređuju.

Pijaca, Bojana Rodić, Mirko Šijan
foto: Shutterstock, Nenad Kostić

Mirko Šijan je zadužen za tezgu na Bajlonijevoj pijaci i jedan je od omiljenih radnika.

Maša Kostić

Bonus video:

00:05

Trudna Bogdana Ražnatović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track