ŠIJAN PERE PILIĆE I SUDOVE, ISTOVARUJE ROBU IZ KOMBIJA! Mirko omiljen na Bajlonijevoj pijaci: Vredan je, uskoči svuda gde treba!
Foto: Damir Dervišagić, Nenad Kostić, Shutterstock

Za svaku pohvalu

ŠIJAN PERE PILIĆE I SUDOVE, ISTOVARUJE ROBU IZ KOMBIJA! Mirko omiljen na Bajlonijevoj pijaci: Vredan je, uskoči svuda gde treba!

Stars -

Mirko Šijan, sin pevačice Goce Božinovske i Zorana Šijana, odlično se uklopio u porodični biznis s prodajom živine, kojim se godinama bave roditelji njegove supruge Bojane, Danijela i Bogdan Rodić.

Mirko Šijan
foto: Nenad Kostić, Shutterstock

U to se uverila ekipa Kurira koja je juče posetila Bajlonijevu pijacu na Dorćolu, gde naslednik pokojnog Šijana uveliko radi na tezgi koja se tu nalazi. Doduše, juče je bio ponedeljak i taj dan je slobodan za zaposlene.

- Izvolite sir, jaja, mleko - obratio nam se ljubazni trgovac čim smo ušli na vrata zatvorene pijace.

Predstavili smo se i upitali za radno mesto porodice Rodić.

- Ponedeljkom ne rade. Možemo da pozovemo Mirka ukoliko želite - rekao nam je prodavac mlečnih proizvoda.

Interesovalo nas je kako se Šijan snalazi u ulozi prodavca.

- On je mnogo dobar dečko. Uvek nasmejan, vredan i korektan. On ne prodaje domaće namirnice, ali dolazi i pomaže oko svega što treba. Tu je radnica koja radi, a Mirko, kad dođe, uskoči svuda gde treba - rekao nam je prodavac.

I kupac koji se zadesio na istom mestu podelio je svoje utiske jer je imao priliku da sretne Šijana.

Mirko Šijan, Bojana Rodić, Bogdan Rodić, Danijela Rodić, Goca Božinovska
foto: Nenad Kostić, Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić, Profimedia

- Obično dolazim sredom i dva-tri puta sam zatekao Mirka. Vidite deo gde je česma, e, on tu opere piliće, sredi sudove u kojima je bila roba. Viđao sam da pomaže i oko istovara robe, odnosno pilića, kada stigne kombi. Nikada ne bih rekao da je on žestok momak kao što ga predstavljaju, nego fino i dobro dete iz kraja. Sve pohvale, zaista.

Mi smo juče pokušali da stupimo u kontakt sa Mirkom, ali on nije odgovarao na naše pozive.

Nedavno je ispričao koja je njegova uloga u porodičnom biznisu sa živinom.

Goca Božinovska, Mirko Šijan, Bojana Rodić
foto: Ana Paunković, Marina Lopičić

- Uvek sam za pošten posao. To je moja porodica i naravno da ću uvek pomagati, ali zvanično nisam zaposlen u firmi svoje supruge i njenih roditelja. Nisam se razumeo u piletinu, tek kad sam krenuo da se zabavljam s Bojanom, počeo sam da je jedem i sad mogu tačno da provalim kada je domaća, prava piletina, a kada je kupovna u pitanju. Moj tast i tašta su toliko vredni i radni da je to neverovatno. Ja takve ljude, verujte mi, nisam upoznao u svom životu. Ništa im nije teško, a naravno, šta god treba, tu sam - poručio je Mirko tada za Kurir.

Mirko Šijan, Zoran Šijan, Goca Božinovska
foto: Privantna arhiva, Damir Dervišagić, Kurir TV

Dodatna zarada Mirko s drugom drži kafić

Mirko je krajem prošle godine uplovio u ugostiteljske vode. Otvorio je kafić zajedno sa prijateljem, a objekat se nalazi u Beogradu, na Čukarici. - Mirko je oduvek želeo da otvori svoj lokal kako bi imao sigurnu zaradu, a kada mu se ukazala prilika da preuzme kafić od jednog svog poznanika, prihvatio ju je bez razmišljanja. Pozvao je prijatelja i pitao ga da li želi da mu se pridruži. Dogovorili su se o podeli poslova, a potom angažovali tim koji je za dve nedelje potpuno renovirao prostor - ispričao je izvor za Alo novine tada, rekavši i da je Šijan u biznis uložio veliki novac i da mu je majka Goca Božinovska velika podrška.

Stars
foto: Kurir

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

01:38:13

SCENIRANJE 25.06.2023. MILOMIR MARIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track