MISTERIJA: Toni Montano je sa njim započeo karijeru, A UMRLI SU U ISTOM DANU
Foto: Dragana Udovičić, Printscreen

MISTERIJA: Toni Montano je sa njim započeo karijeru, A UMRLI SU U ISTOM DANU

Stars -

Dušan Milašinović Čarli, pevač grupe "Radost Evrope", preminuo je u 60. godini nakon kratke i teške bolesti.

Dušan je preminuo istog dana kada je u svom stanu legendarni muzičar Toni Montano pronađen mrtav, prema saznanjima Kurira.

Dušan Milašinović Čarli
foto: Printscreen/Youtube

Legendarni beogradski muzičari proslavili su se u grupi "Radost Evrope" i zajedno su započeli karijeru početkom osamdesetih godina prošlog veka.

Čarli je bio poznat kao pevač jedne od prvih beogradskih pank grupa Radost Evrope, ali i kao neko ko je bio deo scene oko SKC-a kada su se dešavale važne stvari za beogradski novi talas i pank.

Na prvom albumu supergrupe Toni Montano pevao je pesmu "Vreme je da skinem mrak", koju je originalno izvodila grupa "Radost Evrope".

Čarli se pojavljivao i u malim epizodnim ulogama u domaćim filmovima kao što su "Davitelj protiv davitelja", "Artiljero" i "Munje", piše "Nova".

Toni Montano, Velibor Miljković
foto: Dragana Udovičić

Podsetimo, poslednju poruku Toniju napisala je Anastasija koja je agent za nekretnine, a za Kurir je otkrila da se našla ispred vrata stana kada je došla policija.

- Ja sam zvala policiju. Bila sam ispred stana kada su ga zatekli i to u užasnom stanju. Verovatno je pre nekoliko dana preminuo - rekla je Anastasija za Kurir.

Bonus video:

00:06

Toni Montano

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track