ANA ŽELI DA SE VRATI NA ESTRADU, ALI MENADŽERI NEĆE DA RADE SA NJOM! Evo u čemu je problem, pevačica TRAŽI SVE OVO
Foto: Damir Dervišagić

MUKE TANTALOVE

ANA ŽELI DA SE VRATI NA ESTRADU, ALI MENADŽERI NEĆE DA RADE SA NJOM! Evo u čemu je problem, pevačica TRAŽI SVE OVO

Stars -

Ana Nikolić radi punom parom kako bi se u velikom stilu vratila na muzičku scenu. U tome joj pomaže novi dečko Goran Ratković Rale koji za svoju dragu uveliko radi nov album. Ali, muzička zvezda koja je napravila profesionalnu pauzu u karijeri sada muči muku sa saradnicima.

Ana Nikolić
foto: Nenad Kostić, Damir Dervišagić

Kako saznajemo, Nikolićeva ne može da nađe menadžera po svojoj meri i želji, a većina sa kojima je razgovarala su je odbili za saradnju.

Ana Nikolić
foto: Nenad Kostić, Damir Dervišagić, Printscreen

- Ana je konačno odlučila da se vrati na muziču scenu,ali ne ide baš tako lako kako je zamislila. Kontaktirala je nekoliko menadžera, ali su je mnogi odbili. Pristala je jedna devojka, ali videćemo da li će i to opstati. Ana traži maksimalnu posvećenost, ali zbog prethodnih godina u kojima je imala mnogo promašaja, stručnjaci za nastupe neće da rade sa njom - priča naš sagovornik i nastavlja:

Ana Nikolić
foto: Printscreen Instagram

- Rale joj pomaže maksimalno u svakom smislu te reči. Pesme će da budu u njenom stilu, ali sve je to uzalud, ako se ne zavrte i ne bude radila po klubovima u zemlji i inostranstvu. Zbog toga joj je potreban dobar menadžer. Videćemo, nadam se da će se to dobro završiti i da će se vratiti svom poslu - završava naš izvor.

Ana Nikolić
foto: Nenad Kostić, Damir Dervišagić, Printscreen

Osim toga, ona je u top formi, redovno vežba. Maksimalno je posvećena detetu i karijeri. U prilog tome svedoče i fotografije koje svakodnevno objavljuje na društvenim mrežama. Na njima se vidi kako uživa u svakodnevnim aktivnostima sa naslednicom, ali i sa partnerom.

00:59

Nikola Rokvić pred sam kraj hodočašča dobio predivnu vest

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track