KIJA KOCKAR IMALA SAOBRAĆAJKU! Slupala automobil, ogromna šteta, evo šta se desilo
Foto: Ana Paunković

Poziva na oprez

KIJA KOCKAR IMALA SAOBRAĆAJKU! Slupala automobil, ogromna šteta, evo šta se desilo

Stars -

Pobednica "Zadruge" Kija Kockar imala je saobraćajnu nezgodu. Kija se, naime, iako nije želela da otkriva detalje, odmah oglasila se i otkrila da je dobro, te da nema povređenih u saobraćajnoj nezgodi.

- Shvatila sam da moram da vozim opreznije, očigledno je umor učinio svoje. Materijalna šteta na kolima je velika, ali je važno da sam dobro i da nema povređenih - rekla je Kija za Informer.

Kija se inače, nedavno osvrnula na aktuelnu situaciju u kojoj se trenutno nalazi Darko Lazić koji je pod dejstvom alkohola i nedozvoljenih supstanci vozio auto, pa priznala da je i ona vozila nakon što je popila, zbog čega je platila kaznu.

- U svakom slučaju, na tužilaštvu je sve. Svi mi odgovaramo za svoje postupke, evo ja sam se naplaćala kazni i kazni. Ništa strašno, ali sam se naučila. Zaboli me duša kad moram to da platim, ali nauči se. Dve za brzinu sam imala po 10 hiljada dinara i dve za blagu alkoholisanost, to je 15-ak hiiljada dinara. Kad god je neki duži put ne idem u alkoholisanom stanju, a ovo je bilo bukvalno iza moje zgrade i platila sam kaznu. Vrlo pazim i odgovaram - priznala je Kockareva.

Kija Kockar
foto: Kurir Televizija

kurir.rs/informer

Bonus video:

03:15

Kija Kockar žestoko isprozivala Draška Stanivukovića, pa spomenula Lunu Đogani

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja