ERA OJDANIĆ ZBOG UHAPŠENOG UNUKA ZARATIO SA ĆERKOM: Evo šta smeta pevačevoj naslednici, a onda razvezao o KAZNI ZA NIKOLU!
Foto: Nenad Kostić, Instagram

ŠOK PRIZNANJE

ERA OJDANIĆ ZBOG UHAPŠENOG UNUKA ZARATIO SA ĆERKOM: Evo šta smeta pevačevoj naslednici, a onda razvezao o KAZNI ZA NIKOLU!

Stars -

Tokom raskrinkavanja lanca elitne prostitucije, mnoge javne ličnosti dovođene su u vezu sa najstarijim zanatom, a unuk Ere Ojdanića, Nikola Anđelić, uhapšen je tada za podvođenje devojaka.

Nikola i Duško Banjac osuđeni su na po 14 meseci zatvora i novčanu kaznu od 400.000 dinara, a sada je folker otkrio za Alo da je hapšenje njegovog unuka poremetilo porodične odnose, te da sa ćerkom ne razgovara.

- Ja sam na javnoj sceni već 50 godina, dobio sam nedavno nagradu za životno delo i moja dužnost je da narodu kažem šta se dešava. Juče sam opasno zaratio sa ćerkom, Nikolinom majkom, i još jednim delom porodice - rekao je Era na samom početku.

Era Ojdanić, Nikola Anđelić
foto: Nemanja Nikolić, Printscreen/Instagram

- Iako je moj unuk osuđen, ja još uvek ne mogu da se pomirim sa činjenicom da je to radio. Ćerki smeta to što sam se oglašavao za medije, al što se mene tiče ni ona ni Nikola ne moraju nikada da razgovaraju sa mnom, ja ću reći šta mislim - objašnjavao je Ojdanić.

- Jako sam razočaran i u njega i u odluku suda. Ja bih mu dao kaznu od 15 meseci zatvora, uslov na pet godina i kaznu od 1.000.000 dinara! Barem toliko da plati, pa dobre ribe puno koštaju! Za svoja dela treba da odgovara, ma ko taj neko bio, ja sam častan čovek - zaključio je Era.

Era Ojdanić
foto: Printscreen

Kurir.rs/Alo

Bonus video:

03:02

ERA URADIO NOVE ZUBE! Folker nabacio holivudski osmeh, iskeširao 5.000 € za porcelane!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track