03:10

KONSTRAKTA JE TREBALO DA POBEDI Didi Džej ishvalila Anu Đurić, pa progovorila o sukobu sa Karleušom BEZ DLAKE NA JEZIKU REKLA SVE!

uvek iskrena

KONSTRAKTA JE TREBALO DA POBEDI Didi Džej ishvalila Anu Đurić, pa progovorila o sukobu sa Karleušom BEZ DLAKE NA JEZIKU REKLA SVE!

Stars -

Didi Džej poznata je kao neko ko je surovo iskren

Pevačica Dijana Rokvić, poznatija kao Didi Džej, stalno putuje, a kratak boravak u Beogradu iskoristila je da dođe na reviju kreatora Zvonka Markovića. Ekipa Kurir televizije je na reviji porazgovarala sa njom i saznala da je dobila poziv da bude u društvu svetskog džet seta.

Didi Džej, Konstakta, Jelena Karleuša
foto: Nenad Kostić, Damir Dervišagić, Kurir Televizija

Didi Džej nam je otkrila šta misli o Jeleni Karleuši nakon njihovog sukoba i šta je sve do sada naučila njena mezimica Dajana.

Didi Džej
foto: Kurir Televizija

- Bila sam u Parizu, posetila sa Fešn vik, Luvr. Posetila sam i Njurork. Njujork je moja druga kuća i volim Ameriku, osećam se kao da sam rođena u Americi. Prekosutra letim u Kan, gde ću posetiti Kanski festival. Kada sam dobila poziv nisam mogla da verujem da su me pozvali da prošetam crvenim tepihom - rekla je Didi Janković.

Didi Džej
foto: Kurir Televizija

A onda je progovorila o Jeleni Karleuši.

- Želim joj sve najlepše, kao i svima u Srbiji koji se trude i koji žele svetske karijere. Mislim da bi svi trebalo da se ugledaju na mene - rekla je Didi Džej.

Didi Džej ima samo reči hvale o Konstrakti i smatra da je trebalo da pobedi.

Didi Džej
foto: Kurir Televizija

- Oduševljena sam Konstraktom. Gledala sam Evrovizij. Svidela mi se Španija, ali mislim da je Konstrakta bila najbolja iako nije pobedila. Jedinstvena je i drugačija. Volela bih da nastavi svoju karijeru, jer je jedinstvena - rekla je Didi.

Konstrakta
foto: Printscreen RTS

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja