00:04

Saša Popović uhvaćen tik pred svadbu

BEŽANIJSKA KOSA

KURIR PAPARACO! Evo šta radi Saša Popović tik pred svadbu, priznao da želi samo JEDNO, a evo koji pevač je PRVI STIGAO (VIDEO)

Stars -

Suzana Jovanović i Saša Popović danas prave slavlje u jednom prestoničkom restoranu jer se njihov stariji sin Danijel ženi dugogodišnjom izabranicom, a mi smo uhvaili Popovića tik pred početak proslave.

Naime, on se trenutno nalazi u porodičnoj vili na Bežanijskoj kosi gde smo ga i pronašli, a u izjavi za Kurir kratko je rekao:

- Pogrešno ste svi objavili, mi želimo da ovaj dan bude intiman za našu porodicu, zbog toga i ne pravino veliku svadbu. Ne želim da se snimam i da danas dajem bilo kakve dodatne izjave. Hvala", rekao je Popović.

Saša Popović, Ćira
foto: Kurir.rs/A.Panić

Dejan Ćirović Ćira je među prvima došao na Bežaniju.

1 / 4 Foto: Kurir.rs/Ana Denda

Inače, mladenci i njihovi roditelji su brinuli o svakom detalju, pa su se odlučili da veselje bude upriličeno radnim danom zbog toga što su pevači angažovani vikendom po raznim svirkama.

Porodica Popović odabrala je najskuplji meni, od 85 evra po osobi, gde će se naći bogato posluženje. Gostima će biti posluženo više od 20 vrsta sireva, pršute, domaći proizvodi, nekoliko vrsta mesa, pečenje, morski plodovi, prilagođena ishrana (veganska i vegeterijanska), kao i najskuplja vina i žestine. Sala će biti dekorisana po njihovoj želji. Budući supružnici uveliko žive zajedno, a obe porodice se lepo slažu. Očekuje se i više od 300 zvanica, najviše pevača sa estrade.

Saša Popović
foto: Kurir.rs/A.Panić

Kurir.rs/M.M./A.P.

Bonus video:

00:04

Saša Popović i Suzana žene sina, evo kako teku pripreme

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track