PAO PRVI JAVNI POLJUBAC MLADENOVIĆKE I ŠABANOVIĆA! Pevačica objavila fotku sa kolegom, oboje u ljubavnom ZANOSU!
Foto: Printskrin / Magazin in

ljubav cveta

PAO PRVI JAVNI POLJUBAC MLADENOVIĆKE I ŠABANOVIĆA! Pevačica objavila fotku sa kolegom, oboje u ljubavnom ZANOSU!

Stars -

Od kada je javnost saznala za vezu Aleksandre Mladenović i Isaka Šabanovića, za kratko vreme postali su jedan od omiljenih estradnih parova o kojima javnost ne prestaje da priča. Nakon nekoliko intervjua, njih dvoje su sa pratiocima podelili selfi.

Aleksandra Mladenović
foto: Pritnscreen

Aleksandra je objavila stori sa svojim voljenim gde je on u zanosu ljubi uz emotikon srca, što je Isak odmah podelio i na svom profilu i dodao mnoštvo zaljubljenih emotikona.

Iako je njihova veza još uvek na početku, oni uživaju u svakom momentu, a oni su nedavno govorili o svojoj vezi.

Krili smo dva meseca, sada možemo na kafu otići. Još nisam upoznao baku, ali moram otići u Žitorađu da je upoznam. Nismo počeli sa upoznavanjem, ona je upoznala moje preko video poziva, ja sam upoznao njenu majku. Tek smo počeli, biće svega - rekao je Isak, a onda otkrio da su i on i Aleksandra ljubomorni, a onda dodao da ga je pevačica iznenadila samo deset dana nakon što su započeli vezu.

- Već desetog dana mi je kupila poklon. Kupila mi je omiljeni parfem, ne jedan, nego dva. Oduševila me je. Nema ga svugde, ali ona je uspela da ga pronađe.

Aleksandra Mladenović, Isak Šabanović
foto: Printscreen/Paparazzo lov

kurir.rs/I.B.

Bonus video:

01:09

Čestitke poznatih za 2022: Jelena Gavrilović, Dženan Lončarević, Hari Mata Hari, Željko Samardžić i Aleksandra Mladenović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track