EVO KAKO MILJANA PROVODI VREME NAKON DISKVALIFIKACIJE: Kulićka pozirala sa SINOM i Bebicom, pogledajte gde su UHVAĆENI! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

uživaju

EVO KAKO MILJANA PROVODI VREME NAKON DISKVALIFIKACIJE: Kulićka pozirala sa SINOM i Bebicom, pogledajte gde su UHVAĆENI! (FOTO)

Stars -

Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica nedavno su odlukom Velikog šefa diskvalifikovani iz "Zadruge".

Miljana Kulić
foto: Printscreen/Instagram

Miljana je sada na svom Instagram profilu pokazala svojim pratiocima kako provodi vreme u spoljnom svetu.

Naime, Kulićeva je bila u društvu sina Željka i Nenada, a ponosno je pokazala kako se Željko i Nenad slažu. Dok su se njih dvojica igrali igraonici, Miljana je sve zabeležila i objavila javno.

Miljana Kulić
foto: Printscreen/Instagram

Inače, prema rečima sagovornika bliskog paru, Miljana i Bebica dužni su TV Pinku više od 200.000 evra, a porodica i prijatelji ne žele da im pomognu jer su razočarani njihovim ponašanjem u rijalitiju.

- Miljana je ponovo psihički jako loše, ona je i sama u nekoliko navrata priznala da kada joj popusti terapija ne može da kontroliše svoje ponašanje. Njoj su čelnici Pinka nekoliko puta davali šanse, sažalili su se na to što je samohrana majka, ali ovoga puta zaista je preterala rekao nam je najpre sagovornik, i otkrio koliko je trenutno dugovanje skandaloznog para.

- Kazna za diskvalifikaciju u Zadruzi iznosi 50.000 evra, a Miljana je tokom pete sezone čak tri puta izbačena iz rijalitija. Bebica je sada prvi put, tako da njihov dug za diskvalifikaciju iznosi 200.000 evra. Ona takođe ima niz kazni za agresivno ponašanje, kršenje pravila, voditelja je pogodila kamenom... To je sigurno još dvadesetak hiljada - šokirao nas je sumom sagovornik.

Nenad Macanović Bebica, Miljana Kulić
foto: Damir Dervišagić, Shutterstock, Printscreen/Pink TV

Kurir.rs/M.M

Bonus video:

00:29

Miljana ponovo stala na binu: Ludnica na nastupu, Hrvati pali u trans

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja