ODREKLA SE SLATKIŠA, NEZDRAVE HRANE, ALI JEDNA STVAR BILA JOJ NAJTEŽA: Zorana otkrila šta joj je najviše nedostajalo tokom DIJETE!
Foto: Printscreen Pink

HIT

ODREKLA SE SLATKIŠA, NEZDRAVE HRANE, ALI JEDNA STVAR BILA JOJ NAJTEŽA: Zorana otkrila šta joj je najviše nedostajalo tokom DIJETE!

Stars -

Pevačica Zorana Pavić godinama je kuburila sa viškom kilograma zbog čega se osećala kao da nije u svojoj koži, te pre izvesnog vremena odlučila da stavi tačku na dotadašnje navike i promeni život iz korena.

Kada se odlučila na korak mršavljenja, nije bilo ni malo lako, međutim više od bilo koje hrane, pevačici je najviše falilo nešto sasvim drugo.

- Vino verovali ili ne! Sa hranom sam se neko izborila sa vinom nikako, baš mi je nedostajalo. Ali kažu da je vino hrana Bogova - rekla je Zorana kroz osmeh pa dodala:

- Potpuno sam se odrekla slatkiša, uzmem ih jako retko samo da mi šećer ne bi otišao u "aut" što bi rekli mladi. Ali kad je hrana u pitanju volim sve nešto glupavo, tipa majonez, neke premaze, četri sira, pored svega što postoji, ja sve to nešto softano.

Zorana Pavić
foto: Pritnscreen/Grand

Međutim, Zoranin metod mršavljenja retko ko bi mogao da ispoštuje s obzirom da je pevačica u pojedinim momentima bila i više nego rigorozna.

- Jela sam samo živ limun, što ne savetujem nikom. Padala sam u nesvest, nisam mogla da vozim. Nikako ne koristite samo limun, a to je ova ludača uradila i pretekla - nedavno je izjavila Pavićeva.

Zorana Pavić
foto: Printscreen/Magazin IN

Kurir.rs/K.Đ/Grandonline

Bonus video:

00:52

ISIDORA BJELICA I JA SMO IMALE POSEBNU ENERGIJU! Zorana Pavić o prijateljstvu sa spisateljicom, otkrila u čemu su se PREPOZNALE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track