ZAKRVILE DO KRAJA! ĐURIĆKA: Kaća i Lazić su GOLI šmrkali KOKAIN! KAĆA: Lajava kerušo, idi se j*bi, čekaju te klijenti!
Foto: Nemanja Nikolić

opasno zaratile

ZAKRVILE DO KRAJA! ĐURIĆKA: Kaća i Lazić su GOLI šmrkali KOKAIN! KAĆA: Lajava kerušo, idi se j*bi, čekaju te klijenti!

Stars -

Sukob između klaberke i rijaliti zvezde Tamare Đurić i pevačice Katarine Živković aktuelan je više od mesec dana i, kako stvari stoje, u skorije vreme ove dve dame neće zakopati ratne sekire.

Iako je delovalo da su se strasti smirile nakon što je u medijima završila priča u kojoj Katarinine komšije brane pevačicu, a napadaju starletu, Tamara se ponovo oglasila tvrdeći da poseduje snimak na kojem se vidi kako se Živkovićeva i Darko Lazić drogiraju u podrumu njenog stana u Zemunu.

- Bagro jedna provincijalska, sada ću sve da kažem. Darko Lazić i ti ste se goli drogirali, to jest goli ste šmrkaloi kokain, odnosno šmrkali ste kokain u tovm stanu u Zemunu. Tuži me, stoko uličarska pa da ti dovedem svedoke. Znaš ti pokvarena septička jamo zašto neću da dam snimak. Ima neko ko te j*be pa neću zbog njega - rekla je za Republiku.rs Đurićka

- Priča o komšinici nije prilagođena mom uzrastu. Ako još jednom bude pričala u ime svojih komšija, dobiće snimak na kojem se vidi šta Darko Lazić i ona rade u Zemunu u njenom stanu. Ako se ne ućutkaju komšije, a znamo da je komšija zapravo ona, sledeći link će biti šta su radili Darko i ona sami, koga su zvali i kako su bili obučeni, i da li su uopšte bili obučeni - rekla je Tamara, pa dodala ima li šanse da se pomiri sa Katarinom.

Katarina Živković
foto: Nemanja Nikolić

- Ako mi se izvini, neću da kažem šta je radila sa Lazićem u stanu u Zemunu i šta se tačno tamo dešavalo. Ako ona u ime komšinice još jednom zucne, sledeći link neće biti promocija njene pesme, već njeni trenuci u prizemlju u Zemunu - zaključila je Đurićeva.

Povodom cele ove situacije oglasila se i Katarina Živković, koja je naglasila da nema nameru nikoga da napada već da samo reaguje na neistine, a da medije koristi kako bi se odbranila od laži i neistina.

- Ovo su bedni pokušaji lajave keruše i dvorske lude modernog doba, koja diskretno zabavlja klijente po separeima. Pala joj je cena, pa se keruša zabrinula. Mučenica se toliko prešibala da sve svoje epitete i dela pripisuje drugima. Pošto dvorsku ludu sve manje zovu u separe, rešila je da ponovo zasmejava široke narodne mase, pa svoje epitete kači drugima. Kerušo, idi se je*i, čekaju te klijenti, a ja ću te tužiti za sve.

- Čini mi se da je njena duša izašla iz majmunolikog tela i sada posmatra stvari sa visine, pa opisujući mene ona zapravo opisuje samu sebe. Želim da joj ukažem na to da je ozbiljno prešibala, ona zna šta to znači, ali ako se ne smiri, posledice mogu biti pogubne.

Katarina je objasnila i pozadinu ovakvih medijskih izjava Đurićeve, i naglasila da lažima neće moći da reši svoj estetski problem.

- Pošto joj ni 273. operacija nosa nije uspela, ona poput Pinokija misli da će laganjem svoj nos dovesti u normalu. Ako se potrudi da malo bolje laže, možda će se to i desiti. Međutim, mi živimo u pravnoj državi gde laganjem ne može da poraste nos, ali može da se popije tužba. Što se tiče klipova kojima preti, Pinokio može samo svoj klip da izbaci pošto se ona bavi klipovima, a ne ja - završila je Katarina za Alo

Tamara Đurić
foto: Printscreen/Instagram

Kaća: Darko i ja se ne družimo!

Kako je u celu priču uvučen i pevač Darko Lazić, Katarina je objasnila zašto s njim ne može da ima bilo kakav snimak, a kamoli iz podruma u Zemunu.

- Darko i ja smo samo dobre kolege, i nikada se nismo družili privatno. On nikada nije bio u mom stanu niti smo ikada imali nešto više od poslovne saradnje. Nikada! - zaključila je Kaća.

Darko Lazić, Ana Sević
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ovim povodom oglasio se i Darko Lazić, koji smatra da je trenutno u žiži medijske pažnje i da se zato drugi kače za njegovo ime.

- Stvarno nemam pojma o čemu se tu radi. Ne znam zašto sam ja u toj priči. Katarinu poznajem na "zdravo, zdravo". Ne znam oko čega njih dve uopšte ratuju. Valjda je sad popularnije uhvatiti se za moje ime jer sam u žiži javnosti. Bože me sačuvaj - rekao je Lazić zbunjeno.

kurir.rs/republika.rs

Bonus video:

00:11

Tamara Đurić uživa u svakom trenutku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja