SVE KOPIJE BRZO SE IZGUBE: Neda Ukraden otvoreno o mlađim kolegama, priznala i sve o KNJIZI koju PIŠE!
Foto: Printscreen/Nova

HIT

SVE KOPIJE BRZO SE IZGUBE: Neda Ukraden otvoreno o mlađim kolegama, priznala i sve o KNJIZI koju PIŠE!

Stars -

Pevačica Neda Ukraden iza sebe ima zanimljiv privatni život čije je detalje godinama čuvala daleko od očiju javnosti.

Ipak, vremenom se javila želja da svoj bogat poslovni i privatni život pretoči u reči i sa publikom podeli svoju autobiografsku knjigu. Njena autobiografija uskoro će ugledati svetlost dana, a iako je znala da mnogo toga ima da kaže, nije se nadala da će joj pisanje tako lako ići od ruke.

- Vrlo sam iznenađenja da sam toliko toga napisala, mslila da je to nekih 280 strana, ali kada smo spremili za štampu, videla sam da je to skoro 500, pa ću morati nešto da redukujem, skratim. Ne bih htela da bude predebela i prevelika za čitanje, iako su moja karijera i život jako bogati - priča Neda.

Neda je otkrila i kako gleda na sve popularniji muzički pravac koji plasiraju njene mlađe kolege.

Neda Ukraden
foto: Printscreen/Premijera

- Svaka generacija imala je neki svoj trend, ritmove, produkciju, tako da je to sasvim normalno. Ništa tu ne vidim ni loše ni problematično, a šta će od toga ostati pokazaće vreme, ono je najbolji svedok i sudija - istakla je pevačica, a zatim mlađoj generaciji pevača dala savet i otkrila tajnu njene uspešne karijere.

- To je ta posvećenost. Možeš da se proslaviš preko noći sa jednom pesmom, ali za jednu dužu karijeru treba mnogo hitova i koncerata. Pre svega treba jedna autentičnost jer sve kopije se jako brzo izgube, tako da je moj savet da pokušaju da budu svoji - rekla je Neda u intervjuu.

Neda Ukraden
foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs/Grandonline

Bonus video:

02:09

OTIŠAO JE VELIKI PEVAČ: Neda Ukraden skrhana zbog smrti Marinka Rokvića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track