NJIMA NEĆE BITI VRUĆE! Ove poznate ličnosti napravile su LUKS BAZENE u svojim domovima, sredile sve TIP-TOP i baškare se! (FOTO)
Foto: Shutterstock, Printscreen/Instagram

UŽIVANJE

NJIMA NEĆE BITI VRUĆE! Ove poznate ličnosti napravile su LUKS BAZENE u svojim domovima, sredile sve TIP-TOP i baškare se! (FOTO)

Stars -

Mnoge ličnosti sa estrade u svojim domovima znaju baš da uživaju, pa su tako potpuno opremljeni kada su letnji dani u pitanju.

Večina njih živi u luksuznim vilama, te novac nisu štedeli ni kada su u pitanju bazeni, kako bi ugođaj bio što potpuniji.

Lepa Brena

Lepa Brena decenijama živi sa suprugom Bobom Živojinovićem u vili na Bežanijskoj kosi, gde je par napravio sve po meri, a nekretnina vredi skoro dva miliona evra.

Lepa Brena
foto: Printscreen/Youtube/Grandonline

Veliki bazen i predivno zelenilo krase dvoriše, u kome se pored kuće nalazi i posebno sagrađen deo u kome organizuju proslave. Pevačica se potrudila da njen dom bude u zlatno bež tonovima, bogat skupim komadima nameštaja.

Lepa Brena
foto: Printscreen/Youtube/Grandonline

Jelena Karleuša

Vila na Dedinju Jelene Karleuše kupljena je od Dragana Stojkovića Piksija, a pevačica je ovu nekretninu dobila na poklon od supruga Duška Tošića vrednu dva i po miliona evra. Ona je poznata po tome da bira uvek najskuplje, a njihov porodični dom sve broji duplo, pa i petoduplo.

Kuća ima dva bazena, unutrašnji i spoljašnji, čak pet kupatila, dve garaže i ušuškana je među zelenilom. U nekoliko navrata JK se pohvalila na Instagramu lepotom u kojoj uživa.

Jelena Karleuša
foto: Damir Dervišagić

Nataša Bekvalac

Mediji su nedavno pisali kako Nataša Bekvalac svoju kuću na salašu izdaje za 800 evra dnevno, a mnogi ni ne slute o kakvom je imanju reč.

Osim što se prostire na par hiljada kvadratnih metara, Natašina vila je opremljena i najluksuznijim nameštajem i bazenom.

Vila poseduje dva dnevna boravka, nekoliko spavaćih soba i kupatila. Jednu od soba Nataša je namenila onima koji su romantični, a u njoj dominiraju cvetni dezeni.

Nataša Bekvalac, imanje
foto: printscreen paparaco lov

Goca Božinovska

Pevačica Goca Božinovska nasledila je vilu od pokojnog supruga Zorana Šijana, u kojoj živi sa ćerkom Zoranom i sinom Mirkom Šijanom, a odnedavno ovaj dom je bogatiji za još dva člana, snajku Bojanu Rodić kao i unuka Zorana Šijana.

Goca Božinovska
foto: Marina Lopičić

Gocina porodična kuća u Surčinu je ograđena visokom crnom kapijom ispred koje se nalaze i kamere za nadzor, a u dvorište gde je smešten lepo bazen, pa Goca sa porodicom vrele i tople dane provodi kraj njega.

Mirko Šijan
foto: Printscreen/Instagram

Olja Karleuša

Pevačica Olja Karleuša našla je svoju oazu Mira na Avali, a kako je nedavno i rekla tu najviše voli da provodi vreme sa svojim sinom.

Za svoju oazu mira Olja je odabrala elegantni crni nameštaj, u dvorišu se nalazi bazen sa kojeg pevačica često objavljuje fotografije na društvenim mrežama.

Kurir.rs/Telegraf

Bonus video:

03:12

LEPA BRENA POBESNELA! Na ovo pitanje novinara zapenila, pa ŽESTOKO ODBRUSILA: Nemate pravo da IZMIŠLJATE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track