OGLASILA SE SANJA VUČIĆ POSLE PRIČE DA JE U VEZI SA ZGODNIM ĐETIĆEM: Upoznao nas je zajednički prijatelj!
Foto: Printscreen/Instagram

povezuju je s kim stane

OGLASILA SE SANJA VUČIĆ POSLE PRIČE DA JE U VEZI SA ZGODNIM ĐETIĆEM: Upoznao nas je zajednički prijatelj!

Stars -

Sanja Vučić navodno je u vezi sa crnogorskim manekenom i olimpijcem Boškom Radulovićem, a pevačica se sad oglasila i naglasila da su njih dvoje samo prijatelji.

- Boška poznajem preko prijatelja, i igrom slučaja smo popričali posle revije, čiji je on bio učesnik. Nisam se pojavila s njim. Ovih dana i kad stanem da popričam sa muškom osobom spekuliše se da smo zajedno - navela je pevačica i otkrila svoje planove za budućnost.

- Posvećujem se sebi i poslu, jer nas čeka naporan period letnje turneje, izbacujemo još neke pesme, orne i vredne - istakla je ona.

Inače, Boško Radulović je crnogorski plivač čija specijalnost je plivanje slobodnim i delfin stilom. Višestruki je prvak i rekorder Crne Gore. Radulović takođe radi i kao maneken, a od njegovih fotografija na društvenim mrežama mnogima zastaje dah.

Njih dvoje su se u javnosti prvi put pojavili na modnoj reviji Bate Spasojevića, pa su već tada počele spekulacije u vezi sa lepim Crnogorcem

kurir.rs/blic

Bonus video:

00:03

SANJA VUČIĆ PODLEGLA TRENDU! I ONA POKAZALA ZADNJICU: Uraganka se razgolitila za Instagram, zategnuta kao PRAĆKA! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track