OPET IZBEGLE SUSRET! Ceca i Karleuša nisu došle na ročište koje je bilo zakazano u Katanićevoj!
Foto: Marina Lopičić, Zorana Jevtić, Vladimir Šporčić

odloženo

OPET IZBEGLE SUSRET! Ceca i Karleuša nisu došle na ročište koje je bilo zakazano u Katanićevoj!

Stars -

Pevačice su danas imale zakazano suđenje u Prvom osnovnom sudu koje je odloženo jer se ni jedna od njih nije pojavilav iako su uredno pozvane

Ljute rivalke, Jelena Karleuša i Svetlana Ceca Ražnatović, imale su danas zakazano ročište u Prvom osnovnom sudu u Beogradu, ali se ni jedna od njih dve nije pojavila. Na ovom suđeju Jelena je tužilac dok je Ražnatovićeva okrivljeni.

Jelena Karleuša
foto: Damir Dervišagić

Okupljeni mediji bili su ispred suda u Karanićevoj u Beogradu, pola sata pre početka ročišta očekujući dolazak zaraćenih strana, što se na kraju ipak nije desilo. Poslednje ročište na kojem su dve najveće bakanske dive prisustvovale nije se završilo slavno. U februaru na suđenju kada je Ceca čula optužnicu jako se iznervirala i počela da viče u sudnici:

Jelena Karleuša
foto: Printscreen/Instagram

- Kako, bre, možeš to da govoriš?! Kako te nije sramota? - čuli su očevici drame u sudu. Kada se ročište završilo Ceca je izašla prva i rekla glasno pred braniocima: - Ma ona je bolesnica - ispričao je tada izvor iz suda za Kurir i otkrio da je Jelena tom prilikom bila tiha.

Svetlana Ceca Ražnatović
foto: Ana Paunković

Ovo nije jedini sudski proces između dve pevačice, s obzirom na to da su jedna drugu tužile i za uvredu časti i klevete. Doduše, u tome prednjači Ceca.

Stars Naslovna
foto: Kurir

Kurir.rs/ Ana Denda

Bonus video:

00:20

Karleuša napušta Palatu pravde

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track