2 GODINE SE NIGDE NE POJAVLJUJE: Svi su Breninog sina povezivali sa ovom fatalnom pevačicom, a evo gde je Stefan i kako živi
Foto: nemanja nikol, Ana Paunković

svi su brujali o njegovoj

2 GODINE SE NIGDE NE POJAVLJUJE: Svi su Breninog sina povezivali sa ovom fatalnom pevačicom, a evo gde je Stefan i kako živi

Stars -

Stefan Živojinović, sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića, povukao se sa javne scene sredinom 2020. godine. On je tada dao svoj poslednji intervju i rekao da više ne želi da se bavi muzikom, iako je njegova karijera išla uzlaznom putanjom.

Stefan je važio za velikog zavodnika, pa ga tako nisu zaobišle ni priče o vezama sa poznatim pevačicama, a jedna od njih bila je i fatalna crnka Milica Pavlović.

Naime, tada se pisalo da su između Stefana i Milice sevnule varnice na jednom nastupu, a pevačica je u svojim intervjuima kasnije imala samo reči hvale za Breninog sina.

- Od tenutka kada je Stefan ušao u klub i Milica ga primetila sa bine, njih dvoje nisu prestali da gledaju jedno u drugo i osmehuju se. Iako su se oko njega tiskale devojke pokušavajući da ih primeti, mladi Živojinović je pažnju fokusirao na binu i na ostale nije obraćao pažnju. To je bilo toliko očigledno, da su gosti uveliko to komentarisali. - rekao je tada izvor.

Milica Pavlović
foto: Printscreen/Instagram

Kako se tada pisalo, svi su mogli da primete osmehe na licima Stefana i Milice, kao i njegovo džentlmensko ponašanje dok joj je nudio piće, ali i da sedne posle zahtevnog nastupa - rekao je tada izvor za medije, a njih dvoje govorili su samo u superlativu jedno o drugome.

- Svi bi bili sa Milicom - rekao je jednom prilikom Stefan.

Stefan Živojinović
foto: Printscreen/Paparaco lov

- Stefan je izuzetan dečko, vaspitan, nasmejan i uvek dobro raspoložen, sigurna sam da se sjajno proveo -pričala je tada Milica.

Inače, Lepa Brena nedavno je u jednom intervjuu istakla da se Stefan sada bavi sasvim nekim drugim poslom, te da ga javnost uopšte više ne zanima.

Podržali smo njegovu odluku da se ne bavi više muzikom. Ako smo u stanju da prihvatimo tuđe odluke, što ne bismo prihvatili i odluke naše dece. Bitno mi je da su naša deca srećna, a čime će se oni baviti, to je pitanje njihovih izbora, koje Boba i ja uvek podržavamo.

- Sa Stefanom je sve u savršenom redu, on se sada bavi drugim poslom. Ne pojavljuje se na većim okupljanjima. Viđamo se u kući i družimo se, sasvim normalno - rekla je Brena za "Stori" nedavno.

Lepa Brena
foto: Ana Paunković

kurir.rs/blic

Bonus video:

03:12

LEPA BRENA POBESNELA! Na ovo pitanje novinara zapenila, pa ŽESTOKO ODBRUSILA: Nemate pravo da IZMIŠLJATE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track