Najnovije vesti

OTIŠAO JE DA KUPI HLEB I NIJE SE VRATIO! Novi detalji LIKVIDACIJE Zvezde Granda, a oproštajna poruka prijatelja LEDI KRV U VENAMA
Foto: Printscreen Youtube

tuga

OTIŠAO JE DA KUPI HLEB I NIJE SE VRATIO! Novi detalji LIKVIDACIJE Zvezde Granda, a oproštajna poruka prijatelja LEDI KRV U VENAMA

Stars
08:36h

Ubica učesnika „ Zvezda Granda” Envera Mikija Kolašinca (43) iz Novog Pazara, koji je likvidiran u četvrtak po podne u Holandiji, još nije pronađen, a tamošnja policija istražuje i motiv zločina.

Kolašinac je ubijen u blizini kuće u kojoj je živeo u Buhtenu, u provinciji Limburg, navodno sa više hitaca iz pištolja, a ostao je mrtav na licu mesta. Telo Kolašinca nađeno je oko 16.30 časova ispred garaže, posle dojave policiji da je bilo pucnjave.

Enver Miki Kolašinac
foto: Printscreen Youtube

– Ne znamo ko bi mogao da ga ubije jer nije bio u sukobu sa zakonom i važio je za porodičnog čoveka. U poslednjih desetak godina živeo je u Srbiji, Holandiji i Nemačkoj. To jutro je otišao da kupi hleb i druge namirnice, a pre toga se javio supruzi Harisi – kaže izvor.

Lokalna policija traga za svedokom, čiji je foto-robot objavljen.

- Reč je o robusnom čoveku, visokom oko 180 cm, starosti između 50 i 60 godina, smeđih očiju, istaknutih obrva i crne kose. Na sebi je imao ravnu tamnu kapu i plave farmerke sa prugama na prednjoj strani. Takođe, nosio je široki crni kaiš, tamnu letnju jaknu sa upečatljivom kragnom i crne cipele – navodi se u saopštenju.

Policija je u međuvremenu pregledala snimke sa nadzornih kamera iz kraja u kom se zločin dogodio.

- Cilj je da se dobiju što precizniji podaci o poslednjim trenucima žrtve - mavodi se u policijskom saopštenju, u kome se mole svi koji imaju bilo kakve informacije o ovom zločinu da ih dostave nadležnima.

Supruga pevača Harisa Lotinac oglasila se na društvenim mrežama o tragediji koja ih je zadesila.

- Njegove poslednje reči bile su dokaz njegove ljubavi. Rekao mi je: „Moram da idem, dušo, dok nije kiša…” Hteo je da ode do prodavnice po hleb i namirnice. Kada je otišao, nebo je zaplakalo, Enver nije izbegao kišu – napisala je Harisa, koja je u drugom stanju, a sa Kolašincem je čekala sina.

Ona iz prvog braka ima sina, za koga je navela da mu je ubijeni pevač bio kao otac, a Kolašinac je, takođe iz prethodnog braka, imao četiri ćerke.

- Bio si mi najpre familija, bio si kao otac meni i mom sinu. Bio si brat, drug, prijatelj i najbolji muž. Znao si da voliš beskrajno. Otišao si, ali svakako je nebo zaplakalo, nisi izbegao kišu. Nosim te u sebi. Nosim deo tebe. Rodiće se na dan kad smo se venčali i kad ti se otac preselio (umro, prim. aut.). Nisu ti dali da upoznaš sina koga si ceo život sanjao kao najlepšeg i najboljeg momka, kakav si i ti bio, ali čekaj nas u dženetu (raju) – emotivno se oprostila Harisa od ubijenog supruga na Fejsbuku.

Kolašinca je odgajala majka, a postao je poznat kada je za „Grand” snimio pesmu „Dugo, dugo smo se tražili”.

- Voleo je mnogo muziku. Nije bio kavgadžija, a bio je posvećen porodici, muzici i religiji – rekao je jedan Enverov prijatelj. Na društvenim mrežama od Kolašinca se oprostila i njegova neutešna sestra Aiša.-

– Brate moj, primila sam vest da si nas prerano napustio, da su te ubili prokletnici. Duša mi je slomljena. Ostavio si me, ali ćeš zauvek biti u mom srcu. Sada si na onom svetu sa našim ocem. S druge strane, pevačev prijatelj Naser najavio je i moguću osvetu.

– Brate moj, rahmet ti duši, ubiše te kukavički, svi smo Alahovi i njemu se vraćamo. Zaplakaće i njihova majka i brat i sestra – napisao je Naser.

Naser Ferizović
foto: Facebook

kurir.rs/objektiv

Bonus video:

Sahrana Igora Starovića: Poslednji ispraćaj
03:08

Sahrana Igora Starovića: Poslednji ispraćaj

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja