OGLASIO SE KARLEUŠIN MENADŽER POSLE LUKASOVOG ZAHTEVA DA SE UKLONI NJIHOV DUET! Pesma je napisana za JK, on je samo interpretator
Foto: Damir Dervišagić, Nenad Kostić

nastavlja se

OGLASIO SE KARLEUŠIN MENADŽER POSLE LUKASOVOG ZAHTEVA DA SE UKLONI NJIHOV DUET! Pesma je napisana za JK, on je samo interpretator

Stars -

Duetska pesma Ace Lukasa i Jelene Karleuše "Bankina" uklonjena je sa Jutjuba.

Sada se tim povodom oglasio menadžer i prijatelj pop zvezde Jelene Karleuše, Zoran Birtašević i otrkio o čemu se radi.

- Pesma "Bankina" skinuta je protivpravno sa Jutjuba. U pitanju je bespravno uklanjanje pesme i uskoro će numera biti vraćena. Kompletan fonogram je u vlasništvu JK. Autori su pesmu napisali i napravili za JK. Vizual, kao i sav materijal naručen je, realizovan i kreiran od strane JK i njenih saradnika - napisao je Zoran i dodao:

Aca Lukas, Jelena Karleuša
foto: Nenad Kostić, Damir Dervišagić

- A.L. je gost u pesmi i sa autorskim delom. Osim što učestvuje kao interpretator nije imao veze, svoja prava, i naknadu, kao jedan od interpretatora, ostvaruje putem organizacije "pi".

- Nikakav specijalni zahtev o uslugama sradnje od strane A.L. nije iznet porilikom saradnje. Jutjub klip "Bankina" performans nije monetizovan jer se radi o delu emisije "Zvezde Granda", čiji videogram pripada Grandu - naveo je Birtašević, a Jelena je ovu objavu dodala i na svoj Instagram stori.

Jelena Karleuša
foto: Pritnscreen

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:25

Jelena Đoković zapevala Cecinu pesmu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track