ESTRADA SE OPARILA KOD ĐANIJA! Letele šuške na sve strane, Seki pune ruke PARA, Jana dala 1.000 €, a evo ko je najviše ZARADIO
Foto: Dragan Gajić

ogromne cifre

ESTRADA SE OPARILA KOD ĐANIJA! Letele šuške na sve strane, Seki pune ruke PARA, Jana dala 1.000 €, a evo ko je najviše ZARADIO

Stars -

Radiša Trajković Đani navikao je da dobija dobar bakšiš, ali na svadbi sina Miloša on je bio taj koji je pevače kitio novčanicama!

Na proslavi koju je folker prekjuče organizovao u jednom restoranu pevali su Seka Aleksić, Adil Maksutović, Zorica Brunclik, Andreana Čekić i Aleksandra Prijović, a domaćin je pokazao da je široke ruke. Kolegama je davao pare i šakom i kapom, a sudeći po snimcima, najbolje je prošao Šerif Konjević, koji je u rukama držao nekoliko hiljada evra!

Radiša Trajković Đani
foto: Printscreen

Seka Aleksić u jednom momentu više nije mogla da drži bakšiš, pa je pare gurnula sebi u dekolte. Ona je bila jedna od najveselijih zvanica na svadbi, pa je uz jednu pesmu čak kleknula na pod.

I Zorica Brunclik je bila odlično raspoložena. Folk zvezda je u pratnji Kemiša otpevala svoje najveće hitove i atmosferu dovela do usijanja.

Radiša Trajković Đani
foto: Printscreen

Đani je na svadbi naslednika okupio pola estrade. Slavlje su uveličali i Katarina Grujić, Goca Božinovska, Zlata Petrović, Vanesa Šokčić, Sloba Radanović i mnogi drugi.

Jana Todorović je samo za jednu pesmu orkestru Borka Radivojevića dala 1.000 evra! Pevačica je stala pored muzičara, izvadila svežanj novčanica od 50 i 100 evra i stavljala im pare na instrumente sve vreme dok su svirali.

03:14

Jana na svadbi Đanijevog sina za pesmu dala 1.000 €

Kurir.rs/I.B/Blic

Bonus video:

01:37

Đani danas ženi sina: Mladenci uz zvuke trubača u Hram Svetog Save

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track