03:16

POSLE INCIDENTA U NIŠU PEVAČICA OSTALA BEZ KOSE! Sandra UŽIVO u emisiji pokazala OPALE pramenove A ONDA OTKRILA IDENTITET NAPADAČA

skandalozno

POSLE INCIDENTA U NIŠU PEVAČICA OSTALA BEZ KOSE! Sandra UŽIVO u emisiji pokazala OPALE pramenove A ONDA OTKRILA IDENTITET NAPADAČA

Stars -

Pevačica Sandra Čarpić uključila se putem Vibera u Puls Srbije gde se dotakla nedavnog incidenta u Nišu.

Naime, voditelja Ivana Gajića interesovalo je kako se pevačica oseća zbog napada od strane devojke koja ju je čupala za kosu i vikala da obriše objave sa Instagrama.

Ivan Gajić
foto: Kurir Televizija

- Da sam dobro nisam. Imam rane po glavi. Devojka je potegla nož na mene zato što smo izbacili storije, a ja sam bila na nastupu. Devojka se zove Anđela i živi u Nišu. Vozi BMW 1, a dečko joj je razlupao auto posle toga - rekla je pevačica.

- Ja sam psihički jaka, nego što me boli cela glava i opada mi kosa - pevačica je potom i pokazala pramen kose koji je opao sa njene glave.

Sandra Čarpić
foto: Kurir Televizija

Ovako je to izgledalo

- Jesam imala sam frku. Bila sam sa nekim drugim, izbacili smo neki stori, došla mi je neka devojka na nastup i počupala me za kosu. Rekla mi je da skinem te storije, a onda je on njoj razlupao ceo auto. Policiju smo zvali, međutim, izjavili su da ako se policija u Nišu zove, možemo i mi da dobijemo batine - započela je Sandra u emisiji "Pitam za druga", pa je dodala:

- Pevala sam, bila sam sa svojim dečkom, predstavila sam ga svima, sa mnom je bio i Joca Stefanović, Ivana Bojanić, bio je taj moj drug, okačili smo stori na Instagramu - govorila je pevačica.

Sandra Čarpić
foto: YOUTUBE/ZADRUGA OFFICAL/PRINTSCREEN

- Izašli smo napolje, moj dečko je išao prvi, ja sam išla iza njega i kako sam prolazila između dva automobila, mene je samo neko uhvatio za kosu i rekao: 'Skinućeš te storije', opalila me po glavi, išutirala me je, onako, baš dobro! Ne znam kako sam ustala... Pala sam u nesvest, imam i polomljene nokte, ne znam šta bih više rekla - rekla je Sandra s knedlom u grlu.

- Ona kaže da s tim dečkom ima bebu od tri meseca i da je trudna. On je izleteo i rekao da sam ja sa dečkom, napao ju je i razlupao joj ceo automobil. Ona je sela u tako polupan auto sa svim staklima i otišla - završila je.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:57

Jovana Jeremić tuži Uroša Ćertića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track