SAD BI DA BUDE OTAC MILJANINOM ŽELJKU?! Ivan Marinković usput svratio da vidi sina u Niš, a evo kakav je SKANDAL napravila sestra
Foto: Nemanja Nikolić

trezan

SAD BI DA BUDE OTAC MILJANINOM ŽELJKU?! Ivan Marinković usput svratio da vidi sina u Niš, a evo kakav je SKANDAL napravila sestra

Stars -

Iako je u javnosti stekao nadimak „najpoznatiji bivši muž" Ivan Marinković (43) najširem auditorijumu poznat je kao učesnik nekoliko rijaliti šou-programa. Njegovu medijsku karijeru obeležili su i brojni skandali, ali kratka veza sa Miljanom Kulić, koja je sa njim zatrudnela u rijalitiju "Parovi", a njihovog sina Željka praktično rodila u "Zadruzi", još ne prestaje da intrigira medije i fanove rijaliti programa.

Marinković je u povremenom kontaktu sa porodicom Kulić i majkom svog drugog deteta, a sina je otkako se rodio video svega nekoliko puta. Kako Rijaliti plus saznaje od izvora bliskog Marinkoviću, njemu ipak zbog porodične situacije nije svejedno i voleo bi da više učestvuje u odrastanju i vaspitanju svog vanbračnog sina.

- Poslednji put Ivan je Željka video početkom ove godine. Išao je na jug Srbije i bilo mu je usput da svrati do Niša u porodičnu kuću Kulića koji su i staratelji malog Željka - počinje izvor.

Miljana Kulić
foto: Printscreen/Pink

- Marija i Siniša su ga ljubazno pustili u kuću, video je svog sina i popričao sa Miljanom. Ona povremeno zove Ivana, ne traži mu novac, ali voli da ga podseti da je on otac njenog deteta i da ga u njenom stilu isprovocira. Ivan je sa druge strane jako zbunjen kada je sa Željkom, nije ga vidao i ne zna kako da mu pride, a Miljana pak smatra da je dovoljno kada ga Željko vidi da mu ona kaže: "Ovo ti je tata". Ivan bi zaista voleo da ima veću ulogu u odrastanju svog naslednika, ali dok ne reši situaciju sa Kulićima, od toga nema ništa.

- Ni ova poslednja poseta nije mogla da prođe u miru jer su Miljanine sestre napravile skandal. Videvši ga u njihovoj kući načisto su poludele, vikale su i na njega i na roditelje, pa je Ivan bukvalno isteran iz kuće iako je u posetu došao sa dobrim namerama, detetu doneo slatkiše i poželo da još jednom razgovara sa Marijom i Sinišom kako bi našli neko rešenje - priča izvor za Rijaliti plus.

Marinković koji je imao problem sa alkoholom već neko vreme ne pije, i iako nema profesiju i za poslenje, zdravstveno se vraća u normalu.

- Ivan želi da dobije još jednu šansu, posebno što već osam meseci nije okusio alkohol. Ozbiljnije razmišlja, a kako stvari stoje, nema nameru da se vraća u rijaliti - završava izvor.

Marinković se nije javljao na pozive kako bi potvrdio ove navode.

Ivan Marinković
foto: Nemanja Nikolić

Marinković: Nemam profesiju i zaposlenje

lako se od skandala kada je bio optužen za nasilje nad devojkom Marinković trudio da izbegava medije, gostovao je u emisiji ,,Redaljka". Svoju porodičnu i emotivnu situaciju nije pominjao, Miljanu je pomenuo u jednoj šali, ali je u jednom trenutku rekao da otkako nije više u rijalitiju nigde ne radi.

- Ja sam neko ko nema zanimanje i profesiju - kratko je priznao Marinković.

Ivan Marinković
foto: Nemanja Nikolić

kurir.rs/alo

Bonus video:

03:09

IVAN MARINKOVIĆ NIKAD ISKRENIJE O ODNOSU SA ĆERKOM LENOM!: Nismo u kontaktu, mislim da mi zamera što sam bio sa MILJANOM KULIĆ!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track