OVO SU FINALISTI ZVEZDA GRANDA! Za pobedu i mesto pod ESTRADNIM NEBOM se bori 16 takmičara, a ko je vaš FAVORIT?! (ANKETA)
Foto: Printscreen/Zvezde Granda

GLASAJTE ZA OMILJENOG

OVO SU FINALISTI ZVEZDA GRANDA! Za pobedu i mesto pod ESTRADNIM NEBOM se bori 16 takmičara, a ko je vaš FAVORIT?! (ANKETA)

Stars -

Svi su uzbuđeni zbog velikog finala "Zvezda Granda" koje se održava večeras.

Šesnaest kandidata plasiralo se u finale, a mnoge današnje muzičke zvezde su svoje karijere započele u ovom programu.

Na dnu teksta u anketi možete izabrati svog favorita ove sezone.

1. Hanad Džehverović ima 28 godina i dolazi iz Zenice. Hanada smo upoznali još u prošloj sezoni, ali je sreću u takmičenju odlučio da okuša još jednom, što se ispostavilo kao prava odluka. U slobodno vreme se bavi fudbalom i fitnesom. Vrline su mu što je iskren i lojalan, a mana što ume da bude tvrdoglav. U sezoni 2021/2022 brani boje tima Đorđa Davida. Oženjen je i ima sina.

Hanad Džehverović
foto: Printscreen/Zvezde Granda

2. Nenad Osmanović ima 19 godina i dolazi iz Pirota. Osim što voli da peva i svira, za sebe kaže da je veoma pozitivan ali često i tvrdoglav. Muzički uzori su mu Adil Maksutović, Šerif Konjević i Šaban Šaulić, čije pesme je pevao i kroz takmičenje u kome mu je mentor Violeta Miljković.

Nenad Osmanović
foto: Printscreen/Zvezde Granda

3. Sandra Mladenović ima 18 godina i dolazi iz Niša. Iako joj je puno ime Aleksandra, zbog starije koleginice istog imena i prezimena, sa mentorkom Anom Bekutom odlučila je da se kroz takmičenje ali i ubuduće predstavlja skraćenicom kako ne bi dolazilo do zabune. Obožava muziku svoje mentorke ali i Snežane Đurišić, čije pesme rado i odlično peva.

Sandra Mladenović
foto: Printscreen/Zvezde Granda

4. Nermin Handžić ima 18 godina i dolazi iz Tešnja, Bosne i Hercegovine. Publika je Nermina upoznala još u takmičenju ''Neki novi klinci'' u kojem je osvojio treće mesto, a u ''Zvezdama Granda'' učestvuje kao pulen Viki Miljković. Trenutno pohađa gimnaziju, a u slobodno vreme voli da igra fudbal. Kaže da je pre svega human i pozitivan čovek, a kod sebe ne voli što je brzoplet. Muzički idol mu je Šaban Šaulić.

Nermin Handžić
foto: Printscreen/Zvezde Granda

5. Vatrena crnka Maja Milutinović, iz tima Cece Ražnatović, dokaz je da se upornost uvek isplati jer je nakon pet godina učestvovanja u ovom šou programu konačno stigla do finala. Maja Milutinović ima 26 godina i dolazi iz Niša. Završila je srednju muzičku školu i po zanimanju je pevačica. Bavila se plesom i glumom i učestvovala na brojnim dečjim festivalima. U slobodno vreme druži se sa prijateljima i porodicom. Sebe opisuje kao prirodnu i iskrenu osobu i smatra da je dobar čovek.

Maja Milutinović
foto: Printscreen/Prva TV

6. Kenan Dervišević ima 22 godine i dolazi iz Zenice a u ''Zvezdama Granda'' mentor mu je bio Dragan Stojković Bosanac. Bavi se pevanjem, a za sebe kaže da je komunikativan. Najveća mana mu je što je tremaroš. Šaban Šaulić mu je muzički idol.

Kenan Dervišević
foto: Printscreen/Zvezde Granda

7. Takmičar koji može da kaže da je zbog takmičenja ''Zvezde Granda'' podneo najveću žrtvu jeste Srđan Stanić. Naime, ovaj devetnaestogodišnjak rodio se i odrastao u Švedskoj gde je završio osnovnu i srednju šklolu, da bi se pre dve godine vratio u Gradišku (BiH) odakle vuče korene, i učestvovao u najpopularnijem muzičkom takmičenju. Srđanu je ovo druga sezona takmičenja i brani boje tima Aleksandra Milića Milija.

Srđan Stanić
foto: Printscreen/Zvezde Granda

8. Iako je student Muzičke akademije odsek flauta, Tamara Živković (21) iz Kotora želela je da svoju karijeru gradi na Grandovoj sceni i okuša se u drugačijoj muzici, što ju je radom sa mentorkom Anom Bekutom dovelo do direktnog prolaska u finale.

Tamara Živković
foto: Printscreen/Zvezde Granda

9. Mustafa Mehić ima 22 godine i dolazi iz Gradačca, Bosna i Hercegovina. Po zanimanju je građevinski tehničar, ali se bavi isključivo pevanjem. U slobodno vreme voli da igra fudbal i ide na pecanje. Za sebe kaže da je skromna i fina osoba, puna samopouzdanja. Muzički uzor mu je Dženan Lončarević, a u takmičenju je bio pulen Marije Šerifović.

10. Atraktivna Andrijana Petrušovska dolazi iz Skoplja i ima 21 godinu. Kroz takmičenje ''Zvezde Granda'' zajedno sa mentorom Đorđem Davidom pokazala je ne samo svoje vokalne sposobnosti već i neverovatnu moć transformacije i smisao za scenu i oblačenje, što su žiri i publika znali da nagrade.

Andrijana Petrušovska
foto: Printscreen

11. Drugi finalista iz tima Cece Ražnatović jeste Alem Bajrović koji ima 27 godina i dolazi iz Sarajeva. Po zanimanju je zubni tehničar, a pevanjem se bavi profesionalno,i redovno nastupa. Trenira fitnes, voli da boravi u prirodi i šeta. Za sebe kaže da je samouverena, uporna i tvrdoglava osoba. Muzički uzor mu je Saša Matić.

Jelena Karleuša, Alem Bajrović
foto: Printscreen/Prva TV

12. Željko Vukčević ima 22 godine i dolazi iz Podgorice. Publika je Željka upoznala tokom prošle sezone kao člana tima Marije Šerifović, u kojoj je takmičar dogurao do polufinala, a ove godine osmehnulo se i zasluženo finale. Završio je trgovačku školu, a u slobodno vreme voli da kuva. Mentor van takmičenja bio mu je dugogodišnji poznanik i prijatelj Danijel Alibabić.

Željko Vukčević
foto: Printscreen Zvezde Granda

13. Meliha Imširović, iz tima Marije Šerifović, ima 19 godina i dolazi iz Gradačca, Bosna i Hercegovina. Iako je završila medicinsku školu, pevanje joj je oduvek bio hobi, a kao svog najvećeg uzora vidi Aleksandru Prijović.

14. Velid Handžić ima 24 godine i dolazi iz Kaknja, Bosne i Hercegovine. Po zanimanju je elektrotehničar, ali obožava da peva. U slobodno vreme igra fudbal. Kad su vrline i mane u pitanju ostvalja drugima da procene. Njegov muzički uzor je Šaban Šaulić, a kroz takmičenje je osvetlano obraz mentorki Snežani Đurišić.

15. Nikolina Đekanović (22) iz tima Aleksandra Milića Milija, rođena je u Doboju sa trenutnim prebivalištem u Banja Luci. Po zanimanju je muzički saradnik, a kako kaže najveća mana joj je manjak samopouzdanja.

16. Aleksandar Josifovski ima 28 godina i dolazi sa Ohrida, Makedonije. Završio je gimnaziju i trenutno radi kao ton majstor. U slobodno vreme voli da crta, da se druži i izlazi sa društvom. Za sebe kaže da je veoma emotivna osoba. Obožava rok muziku, a omiljeni bend mu je "Scorpions". Kroz pune tri godine a dve sezone takmičenja ''Zvezde Granda'' ostavio je najveći utisak na publiku kao rok izvođač, a pod nadzorom mentora Đorđa Davida.

tAleksandar Josifovski
foto: Printscreen Zvezde Granda

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja