ANU KOKIĆ KAD NALJUTIŠ ONA SE TRANSFORMIŠE Rađen u emisiji dobio pitanje da opiše pevačicu u 3 reči POGLEDAJTE ŠTA JE SVE REKAO
Foto: Kurir Televizija, Nikola Anđić

Kontrashow

ANU KOKIĆ KAD NALJUTIŠ ONA SE TRANSFORMIŠE Rađen u emisiji dobio pitanje da opiše pevačicu u 3 reči POGLEDAJTE ŠTA JE SVE REKAO

Stars -

Srpski olimpijac i reprezentativac Nikola Rađen već dugo je na meti srpskih medija i tabloida. Prilikom gostovanja u emisiji Kontrashow govorio je o svojim počecima, olimpijadi, ćerkama, Ani Kokić i spekulacijama o tome da je nasilnik.

Kontra šou, Nikola Rađen
foto: Kurir

Intervju je započeo prčom o vaterpolu: “To je veoma težak sport, ali prelep sport. To je mešavina tri sporta: džudoa, plivanja i rukometa. Mnogo odricanja treba za sve one balkone. Nisam otišao ni na jednu rekreativnu nastavu ili maturu. Teško sam se privikavao na život van Novog Sada, a za život u Beogradu trebalo mi je oko šest meseci navikavanja.”

Nikola Rađen
foto: Kurir Televizija

Tokom intervjua dotakao se i priče o bivšoj supruzi pevačici Ani Kokić sa kojom je bio u braku. Oni i dalje neguju sjajan odnos i zajedno učestvuju u vasptanju ćerki:

Nikola Rađen
foto: Kurir Televizija

- Ana je žena, majka i carica. Ona je jedna vrlo plemenita žena, veliki radnik. Sve što je uradila, uradila je sama. Ima predivan karakter, dok je ne naljuti. Kada je naljutiš, transformiše se - ispričao je Rađen u Kontrashow-u.

A evo i kako je reagovao kada je prvi put video Anu nervoznu.

- Iznenadio sam se, ali pozitivno. To kod nje traje jako kratko - dodao je Rađen.

1 / 4 Foto: Kurir Televizija

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

02:31

RAĐEN PROGOVORIO O SKANDALU SA MILICOM RISTIĆ! Pevačica ga prijavila za nasilje, povukla tužbu, a evo u kakvim su SAD ODNOSIMA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track