KAD NISAM TU, ŠALJEM DADILJI 200 PORUKA: Katarina Grujić skoro uopšte se ne odvaja od bebe! Ima pomoć, ali uvek je ovo PLAŠI
Foto: Printscreen/Ami G

PRIZNALA DA JE NAPORNA MAMA

KAD NISAM TU, ŠALJEM DADILJI 200 PORUKA: Katarina Grujić skoro uopšte se ne odvaja od bebe! Ima pomoć, ali uvek je ovo PLAŠI

Stars -

Pevačica Katarina Grujić priznala je da retko napušta kuću jer brine o bebi Katji, ali i da ima pomoć.

Katarina se porodila pre oko sedam meseci, a život joj se drastično promenio otkako je postala majka.

Katarina Grujić
foto: Printscreen/Ami G

Sada je pevačica objasnila da retko izlazi jer je non-stop posvećena detetu koje je dobila sa fudbalerom Markom Gobeljićem.

Ona kaže da se smenjuje sa dadiljom koja joj u svemu pomaže, te i da joj je najveći izlazak u ovom trenutku kada ode na nastup.

Katarina Grujić
foto: Nemanja Nikolić, Instagram

- Trenutno mi najviše pomaže dadilja oko brige o bebi, ni mama ni tata nisu u Srbiji, sestra, svekar i svekrva... Ni muž mi nije tu! Ne bude mi prijatno kada odem negde na dva, tri dana, to mi teško padne. Inače, kada sam blizu i odem negde, to vreme brzo proleti. Kada sam odsutna dadilji šaljem 200 poruka, pa mi ona kaže: "Molim te, opusti se, spavala je, klopala je. Sve je u redu i kako treba". Plašim se za dete, volim u svakom trenutku da znam da li je sve u redu - rekla je pevačica u emisiji "Ami Dži šou".

Inače, Katarina je u braku sa fudbalerom Markom Gobeljićem.

Katarina Grujić
foto: Prinscreen/Amidži Šou

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:10

Novi stan Kaće Grujić i Marka Gobeljića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track