00:05

Bojana Rajić prava bomba u 5. deceniji

I DALJE BOMBA

SRBIJA BRUJALA DA JE PREVARILA FUDBALERA SA PORODIČNIM PRIJATELJEM! Bojana se skinula u 5. deceniji, a ovaj skandal ju je PRATIO!

Stars -

Nekadašnja manekenka i bivša supruga Vladimira Stojkovića, Bojana Rajić (42) godinama je bila tema javnosti.

Bojana se povukla iz medija kada je došlo do razvoda od golmana, a navodno je došlo i do skandala. Ipak, u poslednje vreme je aktivnija na društvenim mrežama.

Bojana Rajić
foto: Damir Dervišagić

Rajićeva se posvetila novom suprugu, deci, a ponekad objavi provokativnu fotografiju kojom izazove pravo oduševljenje zbog atraktivnog izgleda u petoj deceniji.

Bojana je, naime, izazvala brojne reakcije fotkama sa letovanja, a na njenu vitku liniju i duge noge niko nije ostao ravnodušan.

Inače, Bojana, koja se najpre bavila modelingom, a zatim dizajniranjem odeće, 2009. godine udala se za Vladimira, sa kojim je dve godine kasnije dobila sina Lava. Međutim, 2013. godine usledio je razvod koji su pratile brojne spekulacije.

Bojana Rajić
foto: ATA Images

Bojana je nakon razvoda od Stojkovića otpočela vezu sa biznismenom Branislavom Đurđevićem, ali su njihovu sreću kvarile spekulacije da je sa njim navodno imala aferu još dok je bila u braku sa golmanom, kao i da im je Branislav bio zajednički, porodični prijatelj.

Bojana i Branislav su stali na "ludi kamen" i to u dnevnoj sobi Đurđevićeve porodične kuće na Bežaniji, na intimnoj ceremoniji. U novembru 2015. dobili su sina Vukašina.

Bojana Rajić
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:06

Bojana Rodić pokazala telo u bikiniju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja